Oldal frissítése

Leatherman Crater C33L

1,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Crater C33L

A kiváló Leatherman Crater C33L kés pengéje olyan, mint a borotva. Köszönhetően a kis súlynak és kis méretnek tökéletes arra, hogy mindig magadnál tartsd. A késen található nagy karabiner megkönnyíti a kés övre vagy a hátizsákra való rögzítését. A karabiner egyben üvegnyitóként is használható. Ez a kés szerves részévé válik az életednek, akár otthon, a házban, túrázás közben vagy kempingben használod. A Leatherman vigyáz a biztonságra is, ezért a Crater C33L pengéje reteszelhető, így megakadályozza a kés véletlen bezárását. A pengét csak akkor tudod visszazárni, ha a reteszelést kézzel kioldottad. Ez a zárszerkezet megakadályozza a kés kinyitását is. Ez a funkció különösen akkor hasznos, amikor a kést a zsebedben tartod, mivel nem fenyeget a véletlen kinyílásból adódó sérülés veszélye. 

Legfontosabb jellemzői

  • 420HC egyenes élű penge
  • A zárszerkezet megakadályozza a véletlen bezáródást
  • Karabiner/üvegnyitó
  • Levehető övcsipesz
  • Nagyon alacsony tömeg

Az egyenes penge nagy széntartalmú 420HC rozsdamentes acélból készült és speciális hőkezelésen esett át. A nyél  speciális hőre lágyuló műanyag - nylon hozzáadott üvegszállal a tökéletes tartósság elérésére a súly növelése nélkül. A markolat olyan erős, hogy nincs szükség belső acélszerkezetre, így a kés tömege még alacsonyabb lesz.

25 év garancia

Minden Leatherman márkájú termék büszke lehet a precíziós megmunkálásra és arra, hogy csak kiváló minőségű anyagokat felhasználva készülnek. Egyedül ez tudja biztosítani az egész élettartama alatti teljes megbízhatóságot. Ennek a minőségnek a bizonyítására a Leatherman 25 év garanciát ad termékeire.
További információk:
A kés hossza zárt állapotban:
9,82 cm

 

Paraméterek

Penge

Penge hossza 6,5 cm
Hossz 9,82 cm

Tömeg

Tömeg 66,9 g

Funkciók

Funkciók száma 1
Funkciók Kés

Típus

Típus Fixpengés kés, Zsebkés
Kód:  SPT6317
Kiterjesztett garancia: +276 hónap
Termékszám:  LTG 860111N
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10