Oldal frissítése

Leatherman Charge Plus black camo forest

1,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Leatherman Charge Plus black camo forest

Leatherman Charge Plus egy olyan multiszerszám, amely sokoldalúságával és lenyűgöző számú eszközével ejt ámulatba. Számos tevékenységhez jól jön, akár otthon, akár a kertben, akár a szabadban, a természetben. Az összes szerszámot egy masszív szerkezetben helyeztek el, a szerszámok pengéi pedig prémium 420HC és 154CM acélból készülnek. Mindkét anyag erős, tartós és rozsdamentes acél. A szerszámok egy kézzel is nyithatók, amit nem csak vidéken fogsz értékelni. A multiszerszám egy praktikus nejlon tokban kerül forgalomba. 

A Leatherman Charge Plus black camo forest legfőbb jellemzői

  • Modern multifunkcionális eszköz
  • Ideális kültéri expedíciókhoz és otthoni használatra
  • Leatherman Charge Plus 19 praktikus funkcióval
  • Prémium 420HC és 154CM acélból készült pengék
  • Nejlon tokban szállítva
  • Szín: fekete-zöld

Letherman Charge Plus 19 intelligens eszközzel

Leatherman Charge Plus nem fog cserben hagyni semmilyen helyzetben. Összesen 19 okos és praktikus eszközt tartalmaz, amelyek a legkülönbözőbb helyzetekben segíthetnek. Tartalma: tűfogó, drótfeszítő fogó, prémium cserélhető drótvágó, prémium kemény drótvágó, krimpelő fogó, kábelcsíkozó, egyenes és fogazott pengéjű kés, fűrész, rugós olló, vágóhorog, 19 cm-es vonalzó, konzervdoboz- és üvegnyitó, fa- és fémreszelő, gyémántbevonatú reszelő, nagy és kis bitfelszerelés és közepes lapos csavarhúzó.A Letherman multiszerszám egy igazán nélkülözhetetlen eszköz, amelyet érdemes mindig kéznél tartanod.

Paraméterek

Használat

Használat EDC

Tömeg

Tömeg 235 g

Funkciók

Funkciók száma 19
Funkciók Fogó, Drótvágó, Krimpelő fogó, Bit tartó, Kés, Kombinálható élű kés, Olló, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Reszelő, Faráspoly, Fémfűrész, Laposfejű csavarhúzó, Vonalzó, Vágóhorog

Típus

Típus Kártyakés
Kód:  SPTlm0014
Termékszám:  0037447006579
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05