Oldal frissítése

Leatherman bit adapter - fekete

5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Leatherman bit adapter - fekete

Ezt a Leatherman bit adaptert valószínűleg minden ezermester, szakember vagy otthon tevékenykedő értékelni fogja. Ezzel az egyszerű, de kiváló minőségű anyagból készült eszközzel 8 cm-el (3.25 inch-el) tudja meghosszabbítani Leatherman szerszámját.A termék minden standard Leatherman bittel és hatszög bittel használható. Ez a kiegészítő felhasználható az olyan késeknél vagy más eszközöknél, melyek rendelkeznek adapter csatlakoztatóval. Ezzel a bit adapterrel munkáját gyorsabban és könnyebben tudja majd elvégezni.

Az alábbi eszközökkel kompatibilis:

CHARGE AL, CHARGE ALX, CHARGE ALX BLACK, CHARGE TTi, MUT, MUT EDO, MUT BLACK, SIGNAL, SKELETOOL, SKELETOOL CX, SURGE, SURGE BLACK, WAVE, WAVE BLACK.

Kód:  SPT6339
Termékszám:  0037447386015
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10