Oldal frissítése

Lea Z3 Magcharger lila

3,7 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lea Z3 Magcharger lila

USB töltőkábel, mágneses csatlakozóval

A micro USB csatlakozók hátránya a nehéz kezelhetőségben rejlett. A csatlakozón elhelyezett gumit kellő mértékben el kellett hajlítani, viszont ügyelni kellett arra is, hogy ne szakítsuk le. A csatlakoztatás előtt ellenőrizni kellett a felirat szerint, melyik a kábel felső része, másképp nagyobb erő kifejtésénél akár károsodást is okozhattunk a csatlakozón. Vége a micro USB csatlakozókkal folytatott harcnak - a mágneses csatlakozóval ellátott mobiltelefonokhoz elég hozzátenni a töltőt és azonnal frissítheted az adatokat, zenéket és bármilyen más információt a készülékben. Mindezt természetesen nagy sebességgel, könnyen és egyszerűen.

Műszaki adatok:
USB csatlakozó
2.0 szabvány

Kábel hossza
100 mm

Kompatibilitás
Sony Xperia L39h, Z1, C6902, C6903, C6906
Sony Xperia Z2 L50W, D6502, D6503
Sony Xperia Z3 D6603, D6653

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Töltő típusa Hálózati
Gyári/utángyártott Utángyártott

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 1

Kábel

Kábel csatlakozók USB-A

Szín

Szín Lila
Kód:  SB8020q2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20