Oldal frissítése

Lea Time Laps

Lea Time Laps

Ez egy 360°-ban elforgatható állvány, amely elősegíti a fantasztikus time-lapse képek létrehozását. Az állványra elég csak ráhelyezni egy GoPro kamerát, videokamerát, akciókamerát vagy digitális tükörreflexet, és máris készen áll a cselekvésre. Az állvány egy órás forgást kínál, amely lassabb és egyenletesebb, mint bármely más rugós elven alapuló mechanizmus. A karbantartást nem igénylő fémváz hosszú élettartamot biztosít, és a működése pedig nem igényel elemeket.

Legfontosabb jellemzői

  • Time Lapse állvány a GoPro, a DSLR kamerákhoz és így tovább
  • Akár 360°-ban is elforog
  • Lassú és tökéletesen sima forgás
  • Karbantartást nem igénylő fémváz, elemek nélkül működik

Forgatás:
Forgatási tartomány: 0-360°
Működési idő: 60 perc
Figyelmeztetés a végpontnál: több mint 3 másodperc

Kivitelezés:
Anyaga: fém konstrukció
Méretek: 60 × 60 × 42 mm
Maximális terhelés: 1,5 kg

Figyelmeztetés:
1. Ha az adaptert a DSLR-rel együtt szeretné használni, akkor kérjük, hogy használja a sínt és a terminált a súlypont beállításához, mivelhogy a professzionális DSLR tömege sokkal nagyobb, mint a GoPro kameráké és ezáltal a súlypont is bizonytalan.
2. A használatánál az elforgatást mindig az óramutató járásával megegyező irányba végezze, de az elforgatás nem haladja meg a 60-as megjelölést.

 
Kód:  SB811i
Termékszám:  TimeLaps

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15