Oldal frissítése

Lea Phantom

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lea Phantom

Modern, vezeték nélküli töltő, amely egyszerre dizájnos és praktikus. Kombinálja a LED asztali világítást és a Qi töltőpadot, egyszerre megoldva ezzel az okos eszközök töltésének és az íróasztal vagy az éjjeli szekrény megvilágításának problémáját. A gyönyörűen ívelt formatervezése mindig remekül mutat, függetlenül attól, hogy hová helyeztük. A fényereje pontosan igazodik a munkához, az íráshoz vagy az olvasáshoz.


Főbb jellemzők

 

  • Modern megjelenés
  • Töltő és asztali világítás kombinációja
  • USB port
  • A fényerő és a fényintenzitás szabályozása
  • energiatakarékos


Qi vezeték nélküli töltés


A modern design és a technológia ötvözésével az intelligens eszközök Qi támogatással tölthetők. Egyszerűen csak helyezze az okostelefont a töltőpadra, és egy kellemes kék fény kezd el világítani, jelezve, hogy a készülék töltődik. MIndez nemcsak csodálatos, de egyszerű is, nagyon praktikus és könnyen elérhető. Bónuszként egy másik eszköz feltöltésére alkalmas USB-portot kap hozzá.


Könnyen hordozható világítás


Gyönyörű és könnyű eszköz, amely formája miatt könnyen hordozható. Csatlakoztassa a tápegységet, csatlakoztassa a Qi lámpát, és fényárba borul a világ. Erősebb legyen a fény, amikor dolgozik és gyengébb, amikor lefekszik? A LED-eknek és az egyszerű működésnek köszönhetően beállíthatja a kívánt fényerőt és az intenzitást. Ezenkívül energiatakarékos, amivel pénzt takarít meg, és magára vonja környezete figyelmét csodálatos formatervezésével. Ez a műalkotás nem hiányozhat egyetlen asztalról sem.


Nem minden eszköz támogatja a vezeték nélküli töltést, ezért ellenőrizze, mielőtt okostelefont vásárol, hogy ez a funkció támogatott-e.


Paraméterek és specifikációk:
Méret: 250 × 153 × 78 mm
Tápegység: 5 W
Fényerő: 300 lm (± 10%)

Kód:  SB804
Termékszám:  Nillkin Phantom

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20