Oldal frissítése

Lea NUB Z9Max

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lea NUB Z9Max

Praktikus mobiltelefon tok Núbia Y9 Max készülékhez. Kitűnő minőségű műbőrből készült és található rajta egy zseb, amiben elhelyezheti hitelkártyáját vagy névjegyét. Klasszikus notebook stílusban záródik és nagy előnye, hogy praktikus állvánnyá lehet alakítani, ezáltal kényelmesen nézheti hosszabb ideig is. Természetes, hogy a tokba könnyen behelyezhető és ugyanolyan könnyen el is távolítható és figyelemre méltó az a tény is, hogy a telefon minden fontos funkciója hozzáférhető a megfelelő nyílásokon keresztül - a gombok, csatlakozók és a kamera.

Legfontosabb jellemzői

  • A Núbia Y9 Max készülékhez ajánlott
  • Zseb a hitelkártyának
  • Állvány funkció
  • Kiváló minőségű anyagból készült

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka ZTE
Telefon modell Nubia Z9 Max

Típus és anyag

Típus Flipes
Anyag Műbőr
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Fekete
Kód:  SB8020o5
Termékszám:  NUB Z9Max

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20