Oldal frissítése

Lea NFCS matricák

4,5 12 értékelés

Lea NFCS matricák

A Near Field Communication (NFC) technológiát a kis távolságban lévő elektronikus eszközök közötti vezeték nélküli kommunikációra használják - általában néhány millimétertől néhány centiméter távolságig. Az NFC technológiára fényes jövő vár. Főleg mobiltelefonokban kezd honosodni, mivel könnyebbé teszi a hétköznapi életet számos művelet felgyorsításának köszönhetően.

Elég ugyanis egy kompatibilis okostelefonnal megközelíteni az NFC matricát és a pontosan meghatározott művelet véghezmegy. Például az autóban elindul a navigáció, hazaérkezéskor aktiválódik a csendes mód és a Wi-Fi hozzáférés. Minden egyes matrica funkciója külön beállítható a sokoldalú kihasználáshoz.

Legfőbb jellemzői

  • 5 darab NFC matrica
  • Az egyes matricák funkciójának beállítása alkalmazáson keresztül történik
  • Okos kiegészítők a modern otthonba
  • Kompatibilitás: Android 2.3, Blackberry OS 7.0, Windows Phone 7 és újabbak
  • NFC technológiát támogató mobiltelefonokhoz és tabletekhez
Kód:  SB805z9
Termékszám:  NFCS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15