Oldal frissítése

Lea N5 flip

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lea N5 flip

Nokia 5 telefonkészüléke van? Ebben az esetben a védelemre és a stílusra is hangsúlyt kell fektetnie. Mindezt megkapja a Lea N5 flip praktikus tokjával. A tok minőségi PU bőrből készült, néhány névjegykártya, kártya vagy pénz elhelyezésére alkalmas zsebekkel is rendelkezik. A Nokia 5 készülékének stílusos védelmet nyújt az elegánsan fekete tok, amely jó minőségű kivitelének köszönhetően több évig is használható. A tok nagyon könnyű, de elég erős ahhoz, hogy megvédje telefonját. A Lea N5 flip lehajtható részét állványként is lehet használni, amely megtartja a telefont , így kényelmesen élvezheti a telefon összes funkcióját.

Miért válassza a Lea N5 flip tokot?

  • A Lea N5 nagyon könnyű és stílusos tok
  • Kiváló minőségű PU bőrből készült
  • A tok lehajtható része lehetővé teszi a Nokia 5 teljes kihasználását
  • Könnyű hozzáférés a telefon minden funkciójához
  • A kártya és a pénz egyszerű tárolása a tok zsebében

Többfunkciós tok

A tok minősége garantálja a telefon biztonságát, de a Lea N5 flip tok ettől sokkal többet kínál. Nagy előnye egy lehajtható rész, amely néhány kisebb eseményen helyettesítheti pénztárcáját. Itt több kártyát, iratot tárolhat. Keménységének köszönhetően a tok állvánnyá alakítható és segítségével élvezheti a Nokia 5 telefon minden elérhető funkcióját.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Nokia
Telefon modell Nokia 5

Típus és anyag

Típus Flipes
Anyag Műanyag

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték

Szín és motívum

Szín Fekete
Kód:  SB8020p88

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05