Oldal frissítése

Lea DSCC

3,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lea DSCC

 A PS4 aktív hűtős dokkolót azok a szenvedélyes játékosok értékelik különösen, akik rengeteget játszanak a gépükön. A megfelelő működtetéshez csak állítsa PlayStation 4 gépét függőleges helyzetben közvetlenül a dokkolóra, és csatlakoztassa az USB kábel segítségével. Az állomás nagy előnye a két vezeték nélküli DUALSHOCK PS4 töltő, és az integrált USB hub, amely 2 extra USB portot ad a konzolon lévőkhöz pluszban.

Legfontosabb jellemzői

  • Áramfelvétel USB portból
  • Feltölt  2  PS4 vezérlőt egyszerre
  • Kiterjeszti konzol USB portok számát
  • Stabil alap a konzol függőleges elhelyezésére, és aktív hűtésére

Egyszerű telepítés

A dokkolóállomás nem igényel külső tápegységet. Egy egyszerű USB-kábel segítségével csatlakoztassa a PS4-hez és így kap aktív hűtést, két helyet azoknak a vezérlőknek a töltéséhez, amikkel nem játszik, plusz két teljes USB csatlakozót.

További információk:

Bemeneti feszültség: 5V 2A
Töltőáram: 500mA
Méretek: 380 x 143 x 30 mm
Súly: 371,5 g
Hűtés: 2 ventilátor 60 x 60 x 15 mm

 
Kód:  SB805z2
Termékszám:  DSCC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05