Oldal frissítése

Lea BKK-1 E-book tok

4,6 84 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Lea BKK-1 E-book tok

A Lea BBK-1 egy kiváló minőségű E-book tok, az olvasás szerelmeseinek. Nem csak védi az E-book-ot (Kindle 4, Kindle Touch, Paperwhite...) de egyedi külsőt is kölcsönöz az olvasójának. Ha ebben a tokban tartja az E-book-ot olvasás közben, olyan érzés, mintha egy valódi, keménykötésű könyvet tartana kezében.

A kiváló minőségű bőr tokkal nem mindennapi élmény olvasni a kedvenc elektronikus könyveit. A tok, a tapadós felületének köszönhetően, jól illeszkedik az összes felsorolt típushoz, így az E-book nem csúszkál benne, nem sérül meg. A tapadós belső felületet könnyen tisztítható, mosható és nem hagy nyomot a készülékén.
Műszaki adatok:
Anyaga:
Bőr (poliuretánnal társítva)
Egyéb jellemzők:
A tapadós felület mosható
Kiválóan illeszkedik a felsorolt eszközökre
Támogatott eszközök:
Kindle 4, 5, 6, Kindle Touch, Paperwhite, Paperwhite 2, Paperwhite 3, PocketBook 614, 622, 624, 626
 

Paraméterek

Szín

Szín Barna

Olvasó mérete

Olvasó mérete 6''

Típus és anyag

Típus Merev tok
Anyag Bőr
Kód:  MD050de43
Termékszám:  BBK-1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20