Oldal frissítése

LEA Apple Pencil Case

4,3 37 értékelés
4 690 Ft

LEA Apple Pencil Case

A LEA Apple Pencil tokot kifejezetten az Apple innovatív okosceruzájához fejlesztettük ki. Megbízható védelmet nyújt a karcolások és kopások ellen, és hosszú ideig garantáltan megőrzi Apple Penciled fényességét. A tok puha gumi belsővel rendelkezik, amely szorosan tartja a stylust, így az nem mozog el. Kényelmes, ergonomikus formája egyszerűvé teszi a ceruza használatát, miközben minimalizálja a kéz és a csukló terhelését. Kényelmesen fekszik kezedben, és kiváló fogást biztosít, így még kreatívabb és pontosabb munkát végezhetsz Apple Pencileddel.

A termék legfontosabb jellemzői:

  • Megvédi Apple Pencil termékedet a karcolásoktól és a kopástól
  • Puha gumiból készült
  • Ergonomikus forma a kényelmes fogás érdekében
  • Könnyen kezelhető - kreatív és produktív munkaeszköz
  • Egyszerűen leválasztható a gyors töltéshez
  • Praktikus fűzőlyuk

Balesetek nélkül. Védőtok, csúszásmentes felülettel.

A termék nagy elénye, hogy a gumírozott borításnak köszönhetően nem csúszik el az asztalon, vagy más felületen. Nem kell többé amiatt aggódnod, hogy a stylus elgurulva leesik az asztalról. Emellett egyszerűen eltávolíthatod a tokot, hogy goyrsan feltölthesd kedvenc eszközödet. A tok végében pedig egy fűzőlyukat találsz, így soha nem fogod elveszíteni Apple Penciledet.

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Tablethez
Kompatibilitás Univerzális
Tablet modell iPad 10.2" 2019 (7th gen), iPad Mini 7,9" 2019 (5th gen), iPad Pro 10.5" 2017, iPad Pro 12.9" 2017 (2nd gen), iPad Pro 12.9" 2018 (3rd gen)

Hegy

Technológia Passzív
Anyag Gumi
Kód:  SB801q30
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  pencil case

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05