Oldal frissítése

Lea Air horogkészlet fehér

4,0 25 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Lea Air horogkészlet fehér

A Lea Air Hook fehér szilikon szett remekül kiegészíti az Apple AirPods fülhallgatódat. Ezzel a szettel sokkal kényelmesebben és biztonságosabban használhatod a fülhallgatót. Egy szilikon tok található benne minden egyes fülhallgatóra, egy AirPods tok, valamint egy nyakba akasztható madzag, amivel az AirPods fülhallgatód biztosan nem fog elveszni. Mindez egészségre nem káros szilikonból készült fehér színben, kivéve a madzagot, amely ugyanolyan színű, mint az AirPods.

Az AirPods fülhallgatóhoz tervezett Lea Air hook szilikon szett főbb tulajdonságai 

  • Ez a védőborítás abszolút biztonságban tartja az Apple AirPods fülhallgatódat
  • A fülhallgató sokkal jobban rögzíthető majd a füledbe 
  • A toknak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy elveszíted
  • A Lea nyakba akasztható madzagnak és borítónak köszönhetően a fülhallgatót sportoláshoz is használhatod
  • A szilikon szett megakadályozza a fülhallgató és a borító megkarcolódását és megsérülését
  • A szilikon egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható

Mit tartalmaz a Lea Air Hook szett?

A fehér színű Lea Air Hook szett három különböző tartozékot tartalmaz az Apple AirPods-hoz. Az első ilyen tartozék az egyes fülhallgatók számára készült tok, aminek köszönhetően jobban rögzítheted őket a füledbe, és már nem kell amiatt aggódnod, hogy kiesnek onnan. A második a nyakba akasztható madzag, amivel a fülhallgatót a nyakadba akaszthatod. A Lea madzag ugyanolyan színű, mint az AirPods, így remekül kihangsúlyozza annak eleganciáját. A harmadik tartozék a borító, amely 360 fokos védelmet biztosít az AirPods tok számára. Minden bizonnyal értékelni fogod a hurkot is, amivel például a kulcsokhoz rögzítheted.

Használd úgy az AirPods-ot, mint korábban soha

Annak ellenére, hogy az Apple AirPods fülhallgatód szinte teljesen be van borítva és biztosítva, nem kell amiatt sem aggódnod, hogy ezzel romlik a funkcionalitása és a hatékonysága. A borító gyártójának célja ugyanis, hogy még nagyobb hatékonyságot biztosítson zenehallgatáshoz. Az AirPods a szilikon borítónak köszönhetően jobban rögzíthető a füledbe, és ezért nem kellene, hogy kiessen onnan - így többféle tevékenységet is végezhetsz zenehallgatás közben, ugyanakkor sokkal nagyobb biztonságban is lesz a készülék

Paraméterek

Típus és rendeltetés

Típus Tok, Fülkampó
Rendeltetés AirPods 1

Tulajdonságok

Szín Fehér
Anyag Szilikon
Kód:  SB811w04
Termékszám:  Airpodssetwhite

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10