Oldal frissítése

LC Power LC-DOCK-U3

4,0 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LC Power LC-DOCK-U3

LC Power Company dokkoló állomás két 2,5"/3,5" SATA HDD/SSD merevlemezhez. Lehetővé teszi a fájlok másolását vagy feltöltését a gyors USB 3.0 porton keresztül (akár 5 Gb/s-ig), vagy másolhat adatokat egyik lemezről a másikra, számítógép használata nélkül.

Használata nagyon egyszerű. Egyszerűen helyezze be a SATA meghajtókat egy állomásba, és nyomja meg az egyetlen gombot a teljes tartalom mentéséhez, vagy másolásához a második meghajtóra. A tápellátást külső adapter teszi lehetővé, így alkalmas a modern, hatékonyabb asztali meghajtókra történő csatlakoztatáshoz. Az állapotjelző LED tájékoztat a tevékenység előrehaladásáról. A biztonsági mentéshez telepítheti a mellékelt szoftvert.

További információk:
Alkalmazás:
2,5" és 3,5" meghajtókhoz
Kimenet:
USB 3.0
Méretek:
72 × 146 × 116 mm
Szín:
fekete
Anyaga:
műanyag/fém



 

 
Kód:  FV409
Termékszám:  LC-DOCK-U3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05