Oldal frissítése

Lázadó örököse

E-könyv, Cseh
4,0 7 értékelés

Lázadó örököse

Rebelský dědic - první díl očekávané romantické série Rush Duet od bestsellerových autorek New York Times

Gia nyárra érkezik a Hamptonsba. Egy sikertelen éjszakát követően egy bizonyos férfival úgy dönt, hogy a nyár többi részében pihenjen az ellenkező nemtől. De csak addig tart, amíg meg nem ismeri új főnökét, Rush-t, egy bonyolult múltú férfit és egy családot, aki semmi köze sincs hozzá.
Rush ellenzi Gie iránti érzéseit, mert nem akar kapcsolatot, és véletlenszerű ismerősöket keres. De valami olyan vonzza őt Gie-hez, amelyhez nem tudott ellenállni. Amikor Gia és Rush ténylegesen elkezdenek randevúzni, Gia hamarosan rájön, hogy teherbe esett aznap este, nyár elején. Együtt úgy döntenek, hogy legyőzik ezt az akadályt, de ez nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek tűnhet ...

Napsali o knize Rebelský dědic

"A Vi Keeland és a Penelope Ward lázadó örököse szenzációs történet és emlékeztető arra, hogy mennyi robbanószerkezet képviseli ezeket a két szerzőt."

olvasói értékelések az amazon.com oldalon

"Ez egy igazi ötcsillagos olvasmány!"

olvasói értékelések a goodreads.com oldalon

Paraméterek

Alapvető

Autor Penelope Ward
Oldalak száma 264 oldal
Kiadás éve 2019
Kiadó Baronet
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi)
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK29639
Termékszám:  978-80-269-1031-2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20