Oldal frissítése

LAVERA kétfázisú intenzív feszesítő kezelés 7 × 1 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA kétfázisú intenzív feszesítő kezelés 7 × 1 ml

Fáradt bőrrel és az öregedés jeleivel küzdesz? A LAVERA kétfázisú szérum intenzív bőrfeszesítő ápolást nyújt számodra, kapszula formában. A LAVERA Two-Phase arcszérumot érett bőr számára tervezték, hogy nedvességgel töltse fel és regenerálja. A nagyon hatékony természetes összetevők bio kompozíciója segít a bőr öregedésének leküzdésében. Havasi gyopár tartalmának köszönhetően a bőr simább lesz, finom ráncoktól mentessé és ragyogóvá válik. Az egyedülálló formula Green Lift Komplex tartalma hidratálja és regenerálja a bőrt, valamint elősegíti a ráncok kiegyenlítésére szolgáló kollagén előállítását. A csomag tartalma felhasználható naponta egyszeri, egy héten keresztül tartó, vagy heti egyszeri, hét héten át tartó kezelés részeként.

A LAVERA Two-Phase Intensive Firming Treatment arcszérum legfontosabb jellemzői

  • Az Intensive Firming Treatment szérum hidratálja és regenerálja a bőrt
  • A havasi gyopár simítja a bőrt, halványítja a finom vonalakat és ragyogová teszi a bőrt
  • Az anti-age hatásról a hatékony természetes összetevők gondoskodnak
  • A Green Lift Complex Fformula hidratálja és regenerálja a bőrt, valamint segíti a kollagén termelést

Alkalmazás:
Vidd fel egyenletesen az ampulla tartalmát a megtisztított bőrre.

Összetétel:
INCI: Water (Aqua), Glycerin, Squalane, Alcohol* denat., Octyldodecanol, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil*, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tridecane, Argania Spinosa Kernel Oil*, Undecane, Sodium Hyaluronate, Pongamia Glabra Seed Oil, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Ipomoea Batatas Tuber Extract, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Glycerophosphocholine, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Xanthan Gum, Maltodextrin, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**, Citral**, Eugenol**
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Luxus kozmetikum, Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  PLK687
Termékszám:  4021457626076
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10