Oldal frissítése

LAVERA Önbarnító arckrém 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA Önbarnító arckrém 50 ml

Nem igazán rajongod a hosszú napozást, de mégis szeretnél szépen cserzett bőrt? Ezen felül, ha inkább a természetes kozmetikumokat kedveli, örömmel fogja élni ez a cserzős tej! A tej nem hagy csúnya foltokat és térképeket a bőrön. Egy gyönyörű bársonyos barnulás érhető el 30–60 perc után. A Lavera barnító krém testre és arcra egyaránt alkalmas. Nem kell különféle bőrárnyalatokkal foglalkoznia. És természetesen kényezteti és gondozza a bőrt egy olyan képlettel, amely gazdagítva a Bio Makadamia és a Napraforgóolajjal. Tehát mondjon búcsút a hosszú napozásról, és élvezze a Laver ápolását.

A LAVERA önbarnító krém fő jellemzői 50 ml

  • Természetes összetételű önbarnító krém
  • A gyönyörűen cserzett bőr számára 30-60 perc alatt
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • A Lavera tej gyönyörű, természetes kivitelű, térképek és foltok nélkül
  • Használhatja mind a testre, mind az arcra
  • Bio makadámiaval és napraforgóolajjal dúsítva kényezteti a bőrt
  • 100% -ban természetes kozmetikumok
  • Nem tartalmaz szilikonokat, szilárd vagy folyékony mikroplasztikákat, műfestékeket vagy tartósítószereket
  • A Lavera önbarnító teje vegánok számára is megfelelő

Összetétel:
Víz (Aqua), Alkohol-denat., Dihidroxi-aceton, Glicin-Soja (szójabab) olaj, Glicerin, Gliceril-sztearát, Kapril / Kapri-triglicerid, Eritrózis, Cetearil-alkohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Vaj, Nátrium-Szenátus Szénsavas, Nátrium-Cetearil Olaj, Mangifera Indica (Mango) gyümölcskivonat, Prunus Persica (őszibarack) kernelolaj, Carica Papaya (Papaya) gyümölcskivonat, Xantán mézga, tokoferol, Askorbil-palmitát, Levulinsav, Nátrium illat, Limonén, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Kumarin-Eugenol, Benzil-benzoát-víz (Aqua), Alkohol-denatát, Dihidroxi-aceton, Glicin-Soja (szójabab) Olaj, Glicerin, Gliceril-sztearát, Kapril / Kaprin-triglicerid, Etil-cellulóz Butyrospermum Parkii (Száritás), Vaj, Nátrium Helianthus Annuus (napraforgó) vetőmagolaj, Mangifera Indica (Mango) gyümölcskivonat, Prunus Persica (őszibarack) kernelolaj, Xantángumi, Topopher ol, Askorbil-palmitát, levulinsav, nátrium-levulinát, illatanyag (per füst), Limonén, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Kumarin, Eugenol, Benzil-benzoát.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Bőrpuhító
Specifikáció Bio, Dermo, Natúr

Termék típusa

Használható Önbarnításhoz
Termék típusa Spray

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  OPA100
Termékszám:  4021457635382
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05