Oldal frissítése

LAVERA Beautiful Mineral Quattro Blue Platinum 07 3,2 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA Beautiful Mineral Quattro Blue Platinum 07 3,2 g

Matt és enyhén fényes szemhéjfesték árnyalatok a híres német Lavera márkától, amely prémium minőségű természetes kozmetikumokat gyárt. A szemhéjpúder Téged is lenyűgöz az egymást tökéletesen kiegészítő 4 árnyalatával, amelyeket szabadon kombinálhatsz. A természetes ásványi pigmentekkel a szemhéjpúder intenzív és hosszan tartó színt biztosít, a bársonyosan selymes textúrájú szemhéjfestéket egyenletesen viheted fel a szemhéjra. Ápoló összetétele shea vajjal, természetes kivonatokkal és növényi olajokkal készült, így egyáltalán nem irritálja az érzékeny szemkörnyéket, éppen ellenkezőleg, táplálja, illetve védő- és regeneráló hatással is bír. A LAVERA Beautiful Mineral Quattro Blue Platinum 07 természetes szemhéjpúder a kék, metálos szürke és fehér színeket kínálja, alkalmas a természetes nappali smink és az alkalmi smink elkészítéséhez.

A LAVERA Beautiful Mineral Quattro Blue Platinum 07 szemhéjpúder főbb jellemzői

  • Lavera paletta 4 matt és enyhén fényes szemhéjfestékkel
  • Természetes ásványi pigmentek az intenzív, tartós szín eléréséhez
  • Puha, selymes textúra az egyszerű használatért
  • Ápoló, tápláló shea vajjal, növényi olajokkal és gyógynövény kivonatokkal
  • LAVERA Beautiful Mineral Quattro Blue Platinum 07 kék, metálos szürke és fehér árnyalatokkal
  • Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt

Használat:
Vidd fel a szemhéjpúdert a szemhéjadra az ujjaid, sminkszivacs vagy sminkecset segítségével. Használhatod szárazon vagy nedvesen is. Az igazán hosszan tartó hatás érdekében használd együtt a Lavera- t primerrel.

Összetétel:
Tricaprylin, Magnesium Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Trihydroxystearin, Argania Spinosa Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Hydrogenated Lecithin, Camelina Sativa Seed Oil, Vegetable Oil (Olus Oil), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Alcohol*, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**, Citral**, Benzyl Benzoate**, [+/-Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Iron Oxide (CI 77510), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxide (CI 77491), Tin Oxide (CI 77861), Calcium Aluminum Borosilicate, Silica]
* Összetevők tanúsított biogazdálkodásból
** Természetes illóolajok


Paraméterek

Szín

Színtónus Vegyes színek

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma 4
Kód:  DEKO3698
Termékszám:  4021457616275
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15