Oldal frissítése

LAVERA Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness ajándékcsomag

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness ajándékcsomag

A LAVERA minősített természetes kozmetikai márka mutatós ajándékszettet kínál a LAVERA BASIS termékcsalád 3 kiváló minőségű termékével, amely a Basis Sensitiv - I'm Full of Happiness nevet viseli és egy mutatós ajándékdobozban érkezik. A készlet tartalmaz egy feszesítő testápoló tejet természetes Q10 koenzimmel, amely kisimítja a bőrt és helyreállítja annak feszességét. A kellemes kézkrém BIO aktív hatóanyagok táplálókeverékével ápolja és nyugtatja meg a kézfej kiszáradt és igénybe vett bőrét, helyreállítja a bőr puhaságát és hidratáltságát. A BIO jojobaolajjal és BIO shea vajjal dúsított Sensitive ajakbalzsam hatékony ápolást nyújt a száraz ajkaknak különösen a téli hónapokban. A termékek rendszeres használatával puha és rugalmas lehet a bőröd. A tiszta természetes kozmetikumok egyáltalán nem terhelik meg a bőrt, éppen ellenkezőleg, gondoskodnak a minőségi táplálásáról és ápolásáról.

A LAVERA Basis sensitiv I'm Full of Happiness ajándékcsomag természetes kozmetikumokkal legfőbb jellemzői

  • Az ajándékkészlet termékei nagyon hatékonyan ápolják az összes bőrtípust, különösen a száraz és érzékeny bőrt
  • Lavera Basis feszesítő testápoló Q10 természetes koenzimmel, BIO jojobaolajjal és BIO aloe vera-val
  • Lavera Basis kézkrém a BIO mandulaolaj és BIO sheavaj tápláló keverékével
  • Lavera Basis ajakbalzsam BIO jojobaolajjal és BIO shea vajjal a kicserepesedett ajkak kezelésére
  • Az összes minősített természetes eredetű minőségi termék ápolja és megnyugtatja a száraz bőrt és felveszi a harcot az öregedés ellen
  • LAVERA Basis egyedülállóan hatékony ápoló termékek hosszan tartó védelemmel és látható eredményekkel

Lavera Basis feszesítő testápoló Q10 200 ml

A feszesítő testápoló tejet BIO jojobaolajjal, BIO aloe verával és Q10 természetes koenzimmel gazdagították, így eredményesen lép fel a bőr öregedése ellen. Gyorsan felszívódik, rendszeres használatával helyreállíthatod a bőr rugalmasságát és simaságát. Már kéthetes használat után látható az eredménye.

Hatóanyagok:
Q10 koenzim - stimulálja a bőrsejteket, regenerálja, kisimítja és minimalizálja a bőr idő előtti öregedésének jeleit
BIO jojobaolaj - kiváló tápláló tulajdonságokkal rendelkező növényi olaj
BIO aloe vera - hidratáló, hűsítő és nyugtató hatású

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű testápoló tejet a megtisztított bőrre, optimális esetben fürdés vagy zuhanyozás után, és gyengéden kend el a bőrödön.

Lavera Basis kézkrém 75 ml

Kellemes, enyhén illatos krém, a BIO mandulaolaj és a BIO shea vaj tápláló keverékével gondoskodik a száraz és igénybe vett kézfej hidratálásáról és puhaságáról. A BIO kamilla kivonat megnyugtatja a bőrt és gyógyító ápolást nyújt. Nagyon könnyen felszívódik.

Hatóanyagok:
BIO mandulaolaj - puha és könnyed olaj remek tápláló tulajdonságokkal
BIO shea vaj - természetes UV fényvédelmet biztosít, puhaságot és lágyságot kölcsönöz a bőrnek
BIO kamilla kivonat - nyugtató és gyógyító hatású

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű krémet a tiszta és száraz kézfejre és gyengéden kend el.

Lavera Basis ajakbalzsam SENSITIVE 4,5 g

A BIO jojobaolajjal és a BIO shea vajjal készült ajakbalzsam hosszan tartó ápolást és hidratálást biztosít a száraz és érzékeny ajkaknak. Finom réteget képez a bőrön, amely hatékonyan védi meg az ajkakat és előzi meg a kiszáradását különösen a téli időszakban. Gyulladásgátló hatása mellett a BIO édesgyökér enyhén édes ízt kölcsönöz az ajakbalzsamnak.

Hatóanyagok:
BIO mandulaolaj - puha és könnyed olaj remek tápláló tulajdonságokkal
BIO jojobaolaj - kiváló tápláló tulajdonságokkal rendelkező növényi olaj
BIO shea vaj - természetes UV fényvédelmet biztosít, puhaságot és lágyságot kölcsönöz a bőrnek
E vitamin - a hosszan tartó ápolásért és védelemért
BIO édesgyökér - gyulladásgátló hatású, enyhén édes ízű
BIO viaszok - vékony védőréteget képez az ajkakon

Használat:
Használd bármikor a nap folyamán. Az ajakbalzsam azonnali enyhülést hoz a száraz és kicserepesedett ajkaknak, ápolja azt és megakadályozza a további kiszáradását

Testápoló összetétele:
Water (Aqua), Alcohol*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Isoamyl Laurate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Crambe Abyssinica Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Ubiquinone,Melissa Officinalis Leaf Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Chlorophyllin-Copper Complex (CI 75810), Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**, Benzyl Alcohol**, Fernasoll**.
* tanúsítottBIO gazdálkodásból származó összetevők, **természetes illóolajok

Kézkrém összetétele:
Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Hydrogenated Palm Glycerides, Alcohol*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Stearic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cellulose, Xanthan Gum, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, HydrogenatedLecithin, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**.
* tanúsított BIO gazdálkodásból származó összetevők, ** természetes illóolajok

Ajakbalzsam összetétele:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Beeswax (Cera Alba)*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Polyglyceryl -3 Polyricinoleate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Arnica Montana Flower Extract*,Calendula Officinalis Flower Extract*, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Alcohol*, Flavor (Aroma)**, Limonene**.
* tanúsított BIO gazdálkodásból származó összetevők, ** természetes illóolajok

Csomag tartalma:
Lavera Basis Feszesítő testápoló Q10 200 ml
Lavera Basis Kézkrém 75 ml
Lavera Basis Ajakbalzsam SENSITIVE 4,5 g

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum
Kód:  VBAL688
Termékszám:  4021457630974
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20