Oldal frissítése

Lavazza Super Crema, szemes, 1000g

4,8 114 értékelés
7 990 Ft

Lavazza Super Crema, szemes, 1000g

Kezdd a napot a Super Crema bársonyosan krémes, hosszantartó ízű kávéjával! Kellemes, testes íze és aromája a tipikus olasz kávékhoz hasonlóan még automata kávéfőzőben készítve is magával ragad. Erőteljes jellegét és aromáját két fontos összetevő - a brazil magaslatokból származó Arabica és a gondosan kezelt indonéz ültetvények Robustája - adja. Garantáltan beleszeretsz majd a Super Crema kávéba, ezek után pedig képtelen leszel a reggeleket enélkül indítani. Super Crema kávé a csodás reggelekhez!

Finom íz

Milyen a Super Crema íze? Kellemes és harmonikus egy leheletnyi fűszeres aromával, amely kiválóan érezhető az automata kávéfőzőben történő készítés közben is. Mint minden Lavazza kávét, a Super Crema kávét is hermetikusan lezárják azonnal a meleglevegős pörkölést követően, ezáltal képes a szüretelés előtti minőségét változatlan módon megőrizni.


Típus:
Közepesen pörkölt szemes kávé
Összetevők:
60% Arabica
40% Robusta
Tömeg:
1000 g

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám 1 db

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája Kávéfajták keveréke
Származási hely Brazília, Indonézia
Pörkölés helye Olaszország

Tömeg

Csomag tömege 1 000 g
Kód:  KAV0006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4202
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10