Oldal frissítése

Lavazza Espresso Classico, szemes, 1000g

4,7 55 értékelés
7 490 Ft

Lavazza Espresso Classico, szemes, 1000g

A Lavazza Espresso egy közepesen pörkölt kávé az eredeti olasz eszpresszó testes ízvilágával. Ez a kiváló minőségű kávé nem csak jellegzetes, fantasztikus aromájára, de kellemes, testes, intenzív ízére is büszke lehet. Bármilyen elkészítési módhoz alkalmas. A kávébab Brazília válogatott ültetvényeiről származik. Hogy mi adja az Espresso jellegzetes és testes ízét? A titok leginkább a pörkölési eljárásban rejlik: a kávébabok a friss pörkölést követően egyből vákuumcsomagolásba  kerülnek, így semmit sem vesztenek tökéletes aromájukból és ízükből.

100% Arabica

Az Arabica elég nagy szemű kávé, nagyobb például a másik szintén híres és széles körben elterjedt Robusta kávénál is. Az Arabica nagy kávészemei bonyolultabb, különlegesebb pörkölési eljárást igényelnek. Ha igazán tökéletes, friss aromájú kávéra vágysz, mindig közvetlenül a lefőzés előtt daráld meg a szükséges adagot.
Típus:
Közepesen pörkölt szemes kávé
Összetevők:
100% Arabica
 

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája 100% Arabica
Származási hely Brazília
Pörkölés helye Olaszország

Tömeg

Csomag tömege 1 000 g
Kód:  KAV0083
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1874
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10