Oldal frissítése

Laurastar SMART U

Ingyenes
szállítás boltjainkba

Laurastar SMART U

Minden gyűrődést elsimít

Az exkluzív Laurastar SMART U vasalórendszer egy professzionális 3D-s vasalóból, egy aktív felületű vasalóállványból és egy beépített gőzfejlesztőből áll. Ez az egyedülálló rendszer nagyon finom, magas állandó nyomású (3,5 bar) gőzt hoz létre, amely tökéletesen alkalmazkodik az mindenféle szövethez, gondoskodik a kiváló vasalási eredményről, és eltávolítja az atkák és baktériumok akár 99,9%-át.


A Laurastar SMART U legfontosabb jellemzői

  • Exkluzív vasalódeszka aktív vasalófelülettel
  • Professzionális 3D vasaló
  • Impulzusgőz technológia
  • Bluetooth technológia - Laurastar Smart mobilalkalmazás
  • Sensteam technológia
  • DMS technológia (száraz gőz kettős fűtéssel 150 °C-ig)
  • A forró gőz elpusztítja a baktériumok és atkák 99,99% -át
  • Szabadalmaztatott összecsukható rendszer
  • 6 magasságban állítható vasalódeszka (83-104 cm)
  • Az Aqua szűrő lehetővé teszi csapvíz használatát
  • AutoStop 15 perc inaktivitás után
  • 3D-s rögzítés finom szövetek vasalásához
  • Biztonsági tárolódoboz
  • 10 év pótalkatrész garancia

Ergonomikus vasalófelület

A vasalóállomás komplex összecsukható rendszerrel és praktikus kerekekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a mozgatást és a tárolást. A széles vasalási felület minden típusú ruházat esetében kényelmes vasalást biztosít. A tökéletes ergonómia érdekében a vasalódeszka 6 különböző magasságban állítható.


Sensteam technológia

A Sensteam intelligens technológia felismeri a vasaló mozgásait, és automatikusan szabályozza a gőz teljesítményét. Ezzel az okos funkcióval nem kell megnyomni a gombot a gőz beállításához vasalás közben, csak mozgatni kell a vasalót, és a gőz fokozatosan szabadul fel.


Bluetooth technológia

A Laurastar SMART U Bluetooth vezeték nélküli technológiával csatlakozik egy olyan mobilalkalmazáshoz, amely személyes oktatódként működik, így javíthatva a vasalási eredményeidet. A 3-féle oktatóvideó nemcsak segít Téged a készülék telepítésében és az alapvető vasalási technikák elsajátításában, hanem szakértői tanácsadást nyújt a vasalás, illetve a pamut vagy a gyapjú anyagok terén.


Professzionális 3D vasaló

Exkluzív 3D vasaló

A professzionális 3D vasaló egy mozdulattal kiegyenesíti az anyagot, miközben forró gőzt enged a ruha teljes felületére, így hatékonyabban távolítja el a gyűrődéseket és a frissíti a szöveteket. A Laurastar Smart U függőleges gőzöléssel is használható, így kényelmesen vasalhatóak a ruhák vagy a függönyök.

Aktív vasalófelület

Aktív vasalófelület

Az aktív vasalófelület egyedülálló, 4-fokozatú fújó- és szívórendszerrel rendelkezik, amely légpárnát hoz létre annak érdekében, hogy kiegyensúlyozza a talpat és hatékonyan megakadályozza a gyűrődések kialakulását. Ezenkívül a szívórendszer szilárdan tartja a ruhadarabot a felületen, így a vasalás a lehető legkényelmesebb és a leghatékonyabb.

Kifinomult dizájn

Higiénikusan tiszta ruhák

A DMS technológia kétszeresen fűtött gőzt használ az anyag szárazon tartásához a vasalás során. Az impulzusgőz-funkció rövid időközönként mélyen eloszlatja a gőzt a szövetrostokba, ahol eltávolítja az atkák, a baktériumok és az allergének akár 99,99%-át. A ruhák így higiénikusan tiszták és csodásan frissek lesznek.

3D ruhavédelem

Maximális kényelem

A maximális kényelem érdekében a vasaló eltávolítható, 1,2 literes víztartállyal felszerelt, amely beépített vízkőszűrővel rendelkezik, így csapvíz is problémamentesen használható. A berendezés tartalmaz továbbá egy 3D tartozékot a finom szövetek vasalásához.


Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 200 W
Vasalótalp anyaga Alumínium

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 1 200 ml

Szín

Szín Fekete
Kód:  LAUZE513
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  000.0301.800

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15