Oldal frissítése

Larmor Nikon D7100 fényképezőgéphez

5,0 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Larmor Nikon D7100 fényképezőgéphez

A Larmor új generációs, öntapadó képernyővédő üvegeket gyárt, amelyek megvédik a digitális fényképezőgépek LCD kijelzőjét.

A Larmor üveg nem csak megvédi a készülék képernyőjét, de úgy van kialakítva, hogy nem korlátozza a képernyő érintés funkcióit. Felviteléhez nem szükséges ragasztó, csak helyezd rá az üveget a kijelzőre és a szilikon kiváló tapadási jellemzőinek köszönhetően könnyedén illeszkedik a kijelzőre, légbuborékok nélkül.

A Larmor üveg nagyon vékony (0,5 mm), de a keménysége a szabvány szerinti 8H. Az üveg felvitele után észre sem lehet venni, hogy az a kijelzőn van. A kristálytiszta üvegnek és a speciális keretnek köszönhetően úgy néz ki, mintha a képernyővédő a kijelző része lenne. Az üveg 6 rétegből áll. A külső réteg speciális kialakítású, így nem marad meg rajta az ujjlenyomat. Egy másik réteg megakadályozza, hogy az üveg eltörjön, ezáltal a kézsérülések elkerülhetővé válnak.

Jellemzők:

  • Nagyon egyszerű felvitel
  • Rendkívül ellenálló a karcolásokkal és ütésekkel szemben
  • Elegáns keret
  • Nem marad meg rajta az ujjlenyomat


Specifikációk:
Anyaga:
Japán edzett optikai üveg
A védőüveg felvitelének módja:
Elektrosztatikus vonzás
Keménység:
8H
Fényáteresztés:
Több mint 90%
Rétegek száma:
6
Maximális teherbírás:
12 kg/cm2
Vastagság:
0,5 mm ± 0,05 mm
Elektrosztatikus vonzás erőssége:
100 g/cm2
Kompatibilis:
Nikon D7100 fényképezőgépekkel

Kód:  EAS124
Termékszám:  GG00012

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20