Oldal frissítése

Larmor Kijelzővédő Üvegfólia Sony A5000

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Larmor Kijelzővédő Üvegfólia Sony A5000

A Larmor védőfólia egy új generációs öntapadó üvegfólia, amelynek célja, hogy megvédje a digitális kamerák LCD kijelzőjét.

A Larmor üvegfólia nem csak megvédi a készülék képernyőjét, hanem eközben nem is korlátozza a kijelző funkcionalitását. Az üvegfólia felhelyezéséshez nem szükséges ragasztó, egyszerűen csak rá kell helyezni a kijelzőre a fóliát és a magas tapadóképeségű szilikon réteg könnyedén rásimul a kijelzőre, léguborékok megjelenése nélkül.

A Larmor üvegfólia nagyon vékony (0,5 mm), ennek ellenére a keménysége szabvány szerinti 8H. A kijelzőre való felhelyezés után észre sem fogod venni az üvegfóliát. A kirstálytiszta átlátszóságnak, és a speciális keretnek közönhetően, úgy túnik majd, hogy a fényképezőgép természetes része. Az üvegfólia 6 rétegből áll. A legfelső réteg speciális kialakításának köszönhetően nem jelennek meg rajta ujjlenyomatok. Egy másik réteg pedig megakadályozza, hogy törés esetén szilánkosan törjön az üvegfólia, így megelőzve a kezek sérüléseit.

Jellemzők:

  • Nagyon egyszerű felhelyezés
  • Rendkívül ellenálló a karcolásokkal és az ütésekkel szemben
  • Elegáns keret
  • Nem ragadnak meg rajta az ujjlenyomatok


Specifikációk:
Anyaga:
Japán edzett optikai üveg
Felhelyezés:
Elektrosztatikus vonzás
Keménység:
8H
Fényáteresztés:
Több mint 90%
Rétegek:
6
Maximális ütőerő:
12 kg / cm2?
Vastagság:
0,5 mm ± 0,05 mm
Felszívó teljesítmény:
100 g / cm2?
Alkalmas készülék:
Sony A5000

Kód:  EAS127
Termékszám:  GG00015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10