Oldal frissítése

Lark Végső Fekete 7i WIN

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Lark Végső Fekete 7i WIN

Hihetetlen ár-teljesítmény arány, ez a legfőbb előnye, hogy a tabletta Lark végső 7i WIN. Ez használ egy Intel négymagos processzor 1,33 GHz-es frekvencián, melyek könnyen felveszik nem csak fut az előre telepített operációs rendszer, Microsoft Windows 10, hanem irodai alkalmazások, multimédiás szórakozás és a játék. Fotókat készített az első vagy a hátsó kamera készen csak 16 gigabájt tárhelyet, ami növelheti kapacitását egy mikro SD kártya.

legfontosabb jellemzői

  • Nagy kontrasztú IPS kijelző Élvezze elsősorban filmek és játékok
  • Mini HDMI csatlakozó fordul táblagép multimédiás központ
  • Erőteljes négymagos Intel
  • Foglalat micro SD kártya
  • Akkumulátor, amelynek kapacitása 3000 mAh biztosítja tabletta akár 8 óra

napfényernyő

Hatalmas előnye, hogy a tabletta Lark végső 7i WIN 7 "IPS kijelző rendelkező kiváló látószög, igaz színvisszaadás és nagy kontraszt. A felbontás is elegendő 1024 × 600 pixel, és minden grafikai művelet az integrált Intel Graphics Media Accelerator HD grafikus.

Kamera szelfi

Az ő tapasztalatai fényképezőgép segítségével rögzített mögé került, a tablettát egy 2 megapixeles és elfelejtett rajongók a szelfi fotók, amelyre ez a vezető kamerák felbontása 0,3 millió pixel. Rögzített videók és képek azonnal meg lehet osztani a barátokkal a közösségi hálózatokon keresztül Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Természetesen van Bluetooth és micro USB csatlakozóval nemcsak a töltéshez.

Kód:  LRK001a
Termékszám:  5901592833012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10