Oldal frissítése

HP Ladies Slim Tote Black 14"

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Ladies Slim Tote Black 14"

Van egy új, 14 hüvelykes laptopod, amelyhez most stílusos női táskát keresel? Igazán minőségi termékre van szükséged? Ebben az esetben itt a Hewlett-Packard darabja! Praktikumot és stílusosságot ötvöző megjelenésének köszönhetően a táskát bárhová magaddal viheted. Amellett, hogy megbízható védelmet biztosít a készüléked számára a sérülések ellen, még egyéb dolgokat is pakolhatsz bele.

Főbb jellemzők

  • A HP stílusos és modern terméke
  • Ízléses, univerzális női táska
  • Nagyméretű, legfeljebb 14"-es laptopok számára
  • Egyéb kiegészítők tárolása a többi zsebben
  • Cipzárral ellátva

Robusztus és állítható pántok

A táska belső része két rekeszből áll, amelyet puha, kék színű bélés borít. Az összes cuccodat tökéletesen átláthatod, és könnyedén hozzájuk férhetsz. A táska mikroszálas anyagból készült, és elegáns kék designnal büszkélkedhet. Az állítható pántok sokkal nagyobb kényelmet biztosítanak a hordozás során. A táska egész megjelenését az oldalzsebek egészítik ki, amelyek például a telefonod vagy a személyes irataid tárolására alkalmasak.

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 10,16 cm
Szélesség 36,83 cm
Magasság 29,2 cm

Anyag

Anyag Mikroszál

Max. méret

Laptop képátló 14 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBP0002b4
Termékszám:  T7B35AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20