Oldal frissítése

Laptopok Windows 11

Microsoft Windows 11 laptopok

Windows 11 laptopok: Tedd könnyebbé a mindennapi életedet

A legújabb Windows 11 operációs rendszerrel ellátott laptopok teljes erővel megérkeztek, és készen állnak arra, hogy megkönnyítsék a mindennapokat. Letisztult dizájnjukkal elkápráztatnak, amely megkönnyíti a keresést, és hozzáférést biztosítanak az új, okos funkciókhoz. Ez az, ami könnyebbé teszi a használatát, produktívabbá, biztonságosabbá és megbízhatóbbá a játékteljesítményt. Bármit is csinálsz a laptopodon, a Windows 11 még könnyebbé teszi azt.

Egyszerű élet a Microsoft Windows 11 rendszerrel

Tudd meg, hogyan egyszerűsítheti le életed egy Windows 11 laptop!

Egy Windows 11-es laptop több szempontból is megkönnyíti a mindennapokat. Az egyik leghasznosabb funkció kétségtelenül a központi keresés, amellyel közvetlenül a Start menüből kereshetsz a számítógépen és az interneten. Emellett a többfeladatos munkavégzésre, az ablakkezelésre és a számítógép okostelefonoddal való szinkronizálására szolgáló új eszközök minden laptopot álmaid munkaállomásává tesznek. A Kezdő lépések alkalmazás ezután haladóbb tippeket ad, hogy könnyebbé tegyük a munkát és a játékot.

Itt a tökéletes alkalom a Windows 11 notebookok frissítésére

Az új Windows 11 operációs rendszerrel ellátott laptopok ideálisak a régebbi készülékek frissítésére. A vadonatúj modellek nem csak megbízható teljesítménnyel és kis súllyal büszkélkedhetnek, de mindegyikük a legmodernebb képernyővel, kamerával, mikrofonnal és természetesen a legfrissebb védelemmel rendelkeznek az internetes fenyegetések ellen. Ráadásul a Windows 11 a Windows-verziók közül a legmagasabb felhasználói értékelésekkel tündököl, felhasználók milliói elégedettek világszerte.

Tökéletes alkalom egy Microsoft Windows 11 laptop beszerzésére
Új Microsoft Windows 11 notebook

Adatok gyors és egyszerű átvitele új laptopra a Windows 11 segítségével

Még mindig nem tudod, hogy egy új Windows 11-es laptop megfelelő-e számodra, és aggódsz a meglévő fájljaid miatt? Ne aggódj, az új Windows 11-es laptopodon pillanatok alatt otthonosan fogod érezni magad. A Microsoft mindenre gondolt, és az összes fájl, alkalmazás és kedvenc beállítás egyszerű átvitelét kínálja az eredeti készülékről az új készülékre.

Nem hagy aludni a digitális veszély érzése? A Windows 11 segítségével nincs miért aggódni

A Windows 11 a háttérben gondoskodik az egész laptop átfogó biztonságáról. Legyen szó banki ügyintézésről, online vásárlásról vagy eladásról, időbeosztásról vagy akár játékról, a Microsoft gondoskodik arról, hogy digitális életed tökéletes védelmet kapjon. Mindezt több program, funkció és technológia kombinációjával kezeli. Ezek közé tartozik a Microsoft Defender vírusirtó, a SmartScreen szűrő, a Windows Firewall és még sok más. Ráadásul a Windows Hello segítségével manuálisan is többféleképpen biztosíthatod értékes adataidat.

Microsoft Windows 11 biztonság
Keresés a Microsoft Windows 11 rendszerben

A Windows 11 együttműködik a forradalmi mesterséges intelligenciával, a Copilot-tal

A Microsoft Windows 11 újdonsága a Copilot mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett keresés. Ez nemcsak a keresésben, hanem az inspirációszerzésben vagy a problémamegoldásban is segít - a mesterséges intelligencia segítségével sokoldalúan használhatod, és javíthatod a termelékenységedet és a kreativitásodat, amiről mindig is álmodtál.

    Kényelmes Microsoft 365 előfizetés bizonyos Windows 11 eszközökre

    A Microsoft 365 irodai alkalmazáscsomag kéz a kézben jár a munkával és a tanulással, és biztosan jól fog jönni az új eszközödön. A Microsoft a kiválasztott Windows 11-es laptopokhoz további három hónapot kínál ingyenesen - csak egyéves Microsoft 365-előfizetést kell kötni az új készülékre. Egyéni vagy családi előfizetés közül választhatsz, legfeljebb 6 főre, akik mindegyike 1 TB saját felhőtárhelyet kap, és egyszerre legfeljebb 5 eszközre iratkozhatsz fel.

    Microsoft 365 előfizetés
    Microsoft 365
    Paraméterek módosítása
    440 termék

    Laptopok Windows 11

    A Laptopok Windows 11 kategóriában összesen 441 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

    Nem elérhető

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05