Oldal frissítése

LANZA Total Power Gel Caps 28 db

4,9 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANZA Total Power Gel Caps 28 db

Élvezd a tökéletes frissességet érzését, amikor a frissen mosott ruháidat viseled! A Lanza Power Gel Caps mosókapszulákkal a mosás könnyebb, mint valaha. Megbízhatóan eltávolítja az összes szennyeződést, és ellenállhatatlan illatot biztosít a ruháknak. A mosókapszula használata nagyon egyszerű, gyors és hatékony - csak helyezd a mosógép dobjába, mielőtt behelyezed a szennyes ruhákat. A kapszula azonnal oldódni kezd, ha vízzel érintkezik, így 100%-os hatékonysággal tisztítja a textilszálakat. A csomag 28 darab kapszulát tartalmaz, mindegyik egy mosáshoz elegendő.  

Használat közben nem szabad elfeledkezni a biztonságról. Biztosítsd a termék gondos kezelését, és kövesd az előírásokat! Szemmel való érintkezés esetén alapos öblítés szükséges több percen keresztül. Ha az irritáció nem múlik el, fordulj orvoshoz. Bőrrel való érintkezés esetén mosd le bő vízzel az adott felületet. Fontos, hogy a mosókapszulák mindig gyermekektől elzárva tartandók! 
 

 

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Darabszám

Darabszám 28 db
Kód:  PPR162
Termékszám:  8592326016763

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05