Oldal frissítése

LandingZONE DOCK dokkolóállomás MacBook Pro Retina 15" laptophoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LandingZONE DOCK dokkolóállomás MacBook Pro Retina 15" laptophoz

A kompakt LandingZONE DOCK EXPRESS dokkolóállomás mentesíti Önt a kábelek állandó fel- és lecsatlakoztatásától. Akár otthon, az irodában vagy útközben akarja használni, a dokkoló teljes értékű asztali géppé varázsolja MacBook Pro Retina 13" laptopját. Csatlakoztatása és leválasztása nagyon gyors és egyszerű, így néhány pillanaton belül el is kezdhet dolgozni. Az állomás lehetővé teszi, hogy lecsukott kijelzőfedéllel használja készülékét, ami előnyös, ha külső monitorhoz csatlakoztatja az eszközt. Az optimális dőlésszögű állomás hozzájárul a fokozott ergonómiához, és nagyobb légáramlást biztosít a szellőzéshez. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt és kényelmes dokkolóállomás
  • Macbook egyszerű és gyors csatlakoztatása, illetve leválasztása
  • 3 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0, HDMI és Mini DisplayPort / Thunderbolt csatlakozók
  • Gigabit Ethernet port
  • Lehetőség van zárt kijelzőfedéllel történő használatra külső monitorral való csatlakoztatás esetén
  • Kensington biztonsági zár
  • iPhone, iPad vagy iPod készülékek nagy sebességű töltése

Lenyűgöző sebesség a páratlan kényelemért

A dokkolóállomás három nagy sebességű USB 3.0 porttal és két USB 2.0 csatlakozóval is rendelkezik. Csatlakoztassa eszközét a hálózathoz a gyors Gigabit Ethernet porttal! A Mini DisplayPort / Thunderbolt és HDMI csatlakozóknak köszönhetően akár két külső monitort is csatlakoztathat

MacBook-ját  Kensington biztonsági zár védi a lopástól, valamint MagSafe® 2 hálózati adapterrel is ellátták az eszközt. Csatlakoztasson nyugodtan hangszórót vagy fejhallgatót! A beépített LED kijelző akkor is tájékoztat a MacBook bekapcsolt állapotáról, ha a kijelzőfedél csukott helyzetben van. Ezenkívül az eszköz iPhone, iPad vagy iPod készülékek nagy sebességű töltését is lehetővé teszi.

A LandingZONE DOCK EXPRESS a 2012 közepétől 2015-ig forgalmazott modellekkel kompatibilis!

 

Paraméterek

Notebook márka

Notebook márka Apple
Notebook sorozat MacBook
Notebook modell Pro
Kód:  LZO107
Termékszám:  LZ008E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15