Oldal frissítése

LandingZONE MacBook Pro Retina 13"

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LandingZONE MacBook Pro Retina 13"

A LandingZONE DOCK kompakt dokkoló állomás felszabadítja Önt a kábelek folytonos bedugása és kihúzása alól. Akár otthon, az irodában vagy útközben, a dokkoló állomás  teljes értékű desktoppá varázsolja MacBook Pro 13 "Retina készülékét. Csatlakoztatása és eltávolítása nagyon gyors és egyszerű, így néhány percen belül kezdheti is a munkát. Az állomás lehetővé teszi, hogy lezárt kijelzővel dolgozzon, melyet akkor használhat, ha külső monitort csatlakoztat a géphez. Az állomás optimális dőlésszöge segíti a jobb ergonómiát és légáramlást. 

Főbb jellemzői

  • Kompakt és kényelmes dokkoló állomás
  • A MacBook egyszerű és gyors csatlakoztatása és leválasztása
  • 3 USB 3.0 és 2 USB 2.0 port, HDMI és Mini DisplayPort / Thunderbolt
  • Gigabit Ethernet támogatás
  • Használható zárt kijelzővel, ha monitorhoz van csatlakoztatva
  • Kensington biztonsági nyílás
  • Nagy sebességű iPhone, iPad vagy iPod töltés

Lenyűgöző eszköz a tökéletes kényelmért

A dokkolóállomás 3 nagy sebességű USB 3.0 porttal valamint két USB 2.0 porttal van szerelve. Hálózathoz való kapcsolódáshoz gyors Gigabit Ethernet. Akár két monitor is csatlakoztatható Mini DisplayPort / Thunderbolt és HDMI kábellel.

A Kensington biztonsági zár megbízhatóan védi MacBookját lopás ellen valamint szerelhető hozzá MagSafe® 2 hálózati adapterCsatlakoztathat rá hangszórót vagy fejhallgatót. LED fény tájékoztatja, hogy be van-e kapcsolva a MacBook, ha a kijelző zárt állapotban van. Természetesen az eszköz támogatja az iPhone, iPad vagy iPod nagy sebességű töltését.

A LandingZONE DOCK kompatibilis a 2012 második felétől 2015-ig értékesített modellekkel.

Paraméterek

Notebook márka

Notebook márka Apple
Notebook sorozat MacBook
Notebook modell Pro
Kód:  LZO106
Termékszám:  LZ007E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20