Oldal frissítése

LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11"

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LandingZONE 2.0 PRO - MacBook Air 11"

Helyezze rá  saját  MacBook Air készülékét erre a, minden szükséges funkcióval ellátott, dokkoló állomásra, és felejtse el az örökös csatlkozást és kábelszétszedést egy életre Ezen a  dokkolóállomáson a kábelek csatlakoztatva maradnak, még akkor is, amikor magával viszi  a laptopot. Ez felbecsülhetetlen segítség akkor, amikor a notebookot folyamatosan hordozza például az irodája  és az otthona között . Egy Ethernet-kábellel könnyedén csatlakoztatható hozzá monitor,  külső tárolóeszköz, nyomtató, okostelefon, tablet vagy egy   hálózat . 

 


A LandingZONE PRO 2.0 egy elegáns  és  könnyű készülék, amely tökéletesen alkalmas az otthoni, irodai munkákhoz,  valamint  kompakt méreténél fogva utazáshoz is. A megemelt  pozíciója lehetővé teszi az ergonómikus munkavégzést és a jó légáramlást. A praktikus LED állapotjelző jelzi Önnek, hogy a MacBook működik akkor is, ha le van zárva a teteje. Lehetőség van arra is, hogy alkalmazza a Kensington  zárat  vagy a nagysebességű  iPhone, iPad, iPod -töltést.


Csatlakozók:

  • 4 x USB 3.0
  • Mini DisplayPort / Thunderbolt
  • MagSafe 2 - tartó
  • Gigabit Ethernet

Kompatibilis készülékek:
Modellek  2012 közepétől , 2013, 2014 és 2015 (A1465)

Kód:  EALZ001g
Termékszám:  LZ005E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10