Oldal frissítése

LandingZONE 2.0 MacBook Air 11 "

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LandingZONE 2.0 MacBook Air 11 "

A kompakt dokkolóval LandingZONE 2.0 odprostí az Ön számára az állandó dugulás és kihúzza a kábeleket. Akár otthon, az irodában vagy útközben, dokkoló varázsolja a MacBook Air 11 "teljes értékű asztali. A be- és eltávolítása nagyon gyors és egyszerű, hogy néhány perc múlva lehet kezdeni dolgozni. Az állomás lehetővé működik a kijelző zárt, ami akkor használunk, amikor egy külső monitorra. Optimális hajlam állomás hozzájárul a jobb ergonómia és légáramlás. 

legfontosabb jellemzői

  • Kompakt és kényelmes dokkoló állomás
  • Egyszerű és gyors össze- és lekapcsolást MacBook
  • 4 USB 3.0 port és Mini DisplayPort / Thunderbolt
  • Támogatása Gigabit Ethernet
  • Biztonsági nyílás Kensignton
  • Lehetőség van a kijelző zárt, amikor csatlakoztatva van a monitorhoz
  • Nagy sebességű töltés iPhone, iPad vagy iPod
Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

Lélegzetelállító hajtómű tökéletes kényelmet

A dokkolóállomás van szerelve négy nagy sebességű USB 3.0 port és Gigabit Ethernet, amely gyors hozzáférést biztosít a hálózathoz. Pro připojení až dvou monitorů je připravena kombinace Mini DisplayPortu/Thunderboltu a portu USB 3.0.

Van is egy biztonsági zár nyílás Kensignton hogy megbízhatóan védi a MacBook ellen lopás és tartó tápcsatlakozó MagSafe® második LED kijelző tájékoztat bekapcsolja a MacBook, ha zárt kijelzőn. Az eszköz támogatja a nagy sebességű töltés iPhone, iPad vagy iPod.

LandingZONE 2.0 PRO kompatibilis eladott modellek közepe óta 2012-ig 2015.

Kód:  LZO103
Termékszám:  LZ005E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15