Oldal frissítése

LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector 15 ml

A LANCOME Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector szemkörnyék ápoló krém egy egyedülálló kozmetikum, melynek célja a ráncok kisimítása és a szemkörnyék bőrminőségének javítása. A Visionnaire Eye Cream hatékonyan küzd a sötét karikákkal és ráncokkal szemben a szem körül, és friss, nyugodt és fiatalos megjelenést kölcsönöz a területnek. Az eredmények azonnal szemmel láthatók, már az első használatot követően. A készítmény táplálja és hidratálja a bőrt, friss és kipihent megjelenést kölcsönöz neki. A krém rendszeres használatával  a sötét karikák, apró ráncok és szarkalábak, és a különféle egyenetlenségek négy héten belül eltűnnek a szem környékéről. Tedd meg az első lépést a bőröd szépsége és egészsége felé vezető úton!
A speciális formula többek között LA 2412 molekulát tartalmaz, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy behatoljon a bőr belső rétegeibe, miközben mikrotranszformációk sorozatát aktiválja. Ez az egyedülálló szemkörnyék ápoló minden szempontból tökéletesíti a bőrt. Rendszeres használatával a szem körüli ráncok kisimulnak, a pórusok láthatóan kisebbé válnak, a bőr színe pedig természetes és egységes lesz. 
A krém minden bőrtípus számára ajánlott, érzékeny bőrtípusúak is használhatják. Bőrgyógyászok és szemészek által tanúsított termék. Nem komedogén, nem tömíti el a pórusokat, és nem megterhelő a bőr számára. Az egyedülálló szemkörnyék ápoló meg fog lepni gyors és hatékony eredményeivel. A gyönyörű szemkörnyék ki fogja emelni szemed szépségét. Kényeztesd szemkörnyékedet egy kiváló minőségű termékkel, hogy szemed ragyoghasson!
Hatóanyagok:
LA 2412 - egy olyan molekula, amely több rétegbe hatol be és ezt követően mikrotranszformációk sorozatát aktiválja.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, érzékenyre is.
Alkalmazás:
Minden reggel és este vidd fel a szem környékére. Ujbegyeiddel gyengéden masszírozd a bőrbe.
Térfogat:
15 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen
Kód:  KSPL1223
Termékszám:  3605532937816

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20