Oldal frissítése

LANCÔME La Vie Est Belle szett

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME La Vie Est Belle szett

A LANCÔME La Vie Est Belle szett mindent tartalmaz, amelyre szükséged van a szépséged kihangsúlyozásához. A készlet La Vie Est Belle L'Eclat parfümből és Hypnose szempillaspirálból áll. A híres márka friss-virágos illatában a legjobb minőségű természetes összetevők elegyednek. A parfüm használatával virágos, keleties és citrusos jegyek finom és érzéki kombinációjából álló illatfelhőbe burkolózhatsz. Az érzéki illathoz érzéki megjelenés is társul a LANCÔME Hypnose szempillaspirállal. Könnyű, krémes állagának köszönhetően maximálisan dús és hosszú szempilláid lesznek, és ellenállhatatlanul csábító tekintetet kölcsönöz. A virágos-keleties női illat és a nagyszerű szempillaspirál tökéletes ajándék minden nő számára.

A LANCÔME La Vie Est Belle szett legfontosabb jellemzői

  • Ajándékcsomag nőknek, amely a jól ismert márka két nagyszerű termékét tartalmazza 
  • A készlet LANCÔME parfümből és szempillaspirálból áll
  • La Vie Est Belle L'Eclat Eau de Parfum gyönyörű, csiszolt üvegben
  • Női virágos-keleties illat az érzékiség kihangsúlyozására
  •  LANCÔME Hypnose a maximálisan dús szempillákért (akár 8× dúsabb)
  • Ápoló összetétel és lágy, krémes állag az érzéki megjelenésért
  • Két nagyszerű ajándék, amelynek minden nő örül

A LANCÔME La Vie Est Belle L'Eclat finom illata felébreszti az érzékiséged

Az Eau de Parfum La Vie Est Belle L'Eclat a friss citrusos bergamott és a finom mandarin illatának kombinációja. A fénysugár és a ragyogó gyümölcsös összetevők fokozatosan a virágok szikrázó illatává változnak. A LANCÔME parfüm szívillata virágos, amely az élénk narancsvirágok varázslatos illatára épül, amely visszatükrözi a nap fényességét. Ez a motívum kihangsúlyozza a rózsák és a jázmin esszenciáit. A jázmin, a legdrágább virág, a nőiességet testesíti meg az illatban. Az altónusok érzéki hullámban folytatódnak, amely a szantálfa és a vanília illatát ötvözi. A legjobb természetes alapanyagok keleties és citrusos jegyekkel gazdagított friss, virágos illatot eredményeznek.

A LANCÔME La Vie Est Belle L'Eclat legfontosabb jellemzői

  • A jó hírű márka virágos-keleties illata nőknek
  • EdP - Eau de Parfum
  • Az illat alapillata a narancsvirág
  • Kifogástalanul tökéletes üvegcse

Kristályos mosoly a LANCÔME-tól

A La Vie Est Belle L'Éclat finom illatát olyan kivételes üvegbe zárták, amely tökéletesen kifejezi a parfüm nevét. Az élet szép, tele van ragyogással, világossággal és fényességgel. A kristálymosoly formája rabul ejti a fényt és ragyogón továbbítja. Ez az elegáns üveg a maga 221 db metszetével a legjobb francia üvegkészítők remekműve. A fény áthatol a kézzel vágott éleken és mágikus csillogást eredményez. Hűen a nevének szelleméhez, ez a friss LANCÔME illat boldogsággal és örömmel fog eltölteni, és egész nap felvidít majd.

Parfüm összetétel:
Fej (magas tónusok) - bergamott
Szív (közepes tónusok) - narancsvirág, fehér virágok
Alap (alacsony tónusok) - szantálfa, vanília

Űrtartalom:
30 ml


A LANCÔME Hypnose igéző tekintetet kölcsönöz

Dobd fel a nappali és esti sminkedet a LANCÔME Hypnose-zal, amelytől akár 8-szor dúsabbnak tűnhetnek a szempilláid! Az ápoló összetétel B5 provitamin, jojobaolaj, karnauba viasz és akácgumi komplexet tartalmaz, amely megvédi és erősíti, egyúttal dúsítja a pillákat. Az egyedülálló, több mint 1000 sörtéből álló kefe és a gyengéd, krémes állagú SoftSculpt formula segítségével elérheted a maximális dússágot és hosszúságot a gyökerektől a végekig. Néhány másodperc alatt tökéletesen csábító tekintetet varázsolhatsz a LANCÔME Hypnose szempillaspirállal! Szemészeti szempontból tesztelt. Érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is alkalmazhatják.

LANCÔME Hypnose szempillaspirál legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű szempillaspirál a jól ismert LANCÔME márkától
  • Biztosítja a pillák maximális dússágát és hosszát a gyökerektől a végekig
  • A Hypnose szempillaspirállal a szempilláid akár 8× dúsabbnak hatnak
  • Ápoló összetétel az pillák védelméért és erősítéséért
  • LANCÔME szempillaspirál könnyű, krémes állaga tökéletes végeredményt nyújt
  • Szemészeti szempontból tesztelt kozmetikai termék
  • Alkalmas érzékeny szeműeknek és kontaktlencsét viselők számára is

Alkalmazás:
Húzd a szempillaspirált az ecsettel a szempillák hossza mentén, a gyökerektől a végekig.

Űrtartalom:
2 ml

Összetevők:
Aqua/Water/Eau, Paraffin, Cera Alba/Beeswax/Cire Dabeille, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax/Cire De Carnauba, Acacia Senegal/Acacia Senegal Gum, Palmitic Acid, Triethanolamine, Peg-4 Stearate, Simethicone, Sodium Polymethacrylate, Myristic Acid, Aminomethyl Propanediol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Polyquaternium-1, BHT, Methylparaben, Propylparaben, [+/- May Contain/Peut Contenir CI 7547/Carmine, CI 777/Ultramarines, CI 77288/Chromium Oxide Greens, CI 77289/Chromium Hydroxide Green, CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide, Mica]

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × LANCÔME La Vie Est Belle L'eclat (EdP - Eau de Parfum) - 30 ml
1 × LANCÔME Hypnose szempillaspirál - 2 ml



Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 32 ml
Kód:  KPFC1153
Termékszám:  3542081769287

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05