Oldal frissítése

LANCÔME Advanced Geniifique ifjúsági aktiváló koncentrátum 50 ml

52 590 Ft

LANCÔME Advanced Geniifique ifjúsági aktiváló koncentrátum 50 ml


Arcápoló szérum LANCÔME Genifique Részletes Ifjúsági aktiválása koncentrátum egy fiatalító és ránctalanító termék, amely ellen hatásos az összes jelei a bőr öregedését. A szérum köszönhetően a szabadalmaztatott összetevő elhagyja a bőr fényes, szilárd és éles. Ez egy lágy mintázatú jól alkalmazható és jól felszívódik. Sérum reaktivuje geny a pozitivně stimuluje tvorbu proteinů, které jsou důležité pro pevnost pleti.

Arcápoló szérum helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését, és megmutatta a látható eredmények után néhány nap használat.A termék kiterjeszti a fiatalos megjelenését a bőr és kijavítja a sérült sejteket. Helyreállítja a bőr természetes rugalmasságát, frissességét és életerejét. Sérum zanechává pleť sametově hebkou, dokonale ošetřenou, hydratovanou a vyživenou. Láthatóan csökkenti a ráncok és finom vonalak, finomítja, világosítja bőr tónusát tökéletesen.
Hatóanyagai:
Pro-xilán, Bio-Network TM, tehénborsóval - megfiatalítja a bőrt, és lassítja az öregedés folyamatát.
 

Skin Type:
Minden bőrtípusra.
alkalmazás:
Használja reggel és este egy kis mennyiséget a megtisztított bőrre alkalmazása előtt a tejszínt, és óvatosan masszázs.
kötet:
50 ml-es

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  KSPL1521
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605532978734

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05