Oldal frissítése

LANCÔME Tonique Douceur 200 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Tonique Douceur 200 ml

A balzsamok LANCÔME  Douceur tonik egy kozmetikai termék, amely tökéletesen eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket a bőr. Ezt krém gazdagított növényi kivonatok. Natural Care hangok és tökéletesen tisztítja a bőrt anélkül, hogy elhagyná a zsíros érzést.
LANCÔME come kozmetikai nagy hangsúlyt fektet a magas minőségű összetevők a termékeikben. Ragyogó textúra és harmóniát aromáját és színét kiegészíti tapasztalattal és rendkívüli tudás a bőr, jellemzői, különösen az igényeiket. Díky tomu vznikají kosmetické přípravky té nejvyšší kvality, které denně oceňují miliony žen na celém světě.
LANCÔME ncome krém A bőr tiszta, puha, friss és készen áll a további ellátás. Ez kivonatait tartalmazza papaya és ananász kivonatok, amelyek nyugtatják és frissíteni. A termék nem tartalmaz alkoholt, és mert nagyon kíméletes a bőrön. Kényeztesse bőrét felfrissül és tökéletes tisztaság!
alkalmazás:Használja reggel és este részeként bőrápolás. Alkalmazni egy vatta. A termék alkalmas smink eltávolítására és a bőr egyéb szennyeződéseket.
Skin Type:
Minden bőrtípusra.
kötet:
200 ml-es
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL1079
Termékszám:  3147758030242

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05