Oldal frissítése

LANCÔME Creme Mousse Confort 125ml

13 090 Ft

LANCÔME Creme Mousse Confort 125ml

A száraz bőrről már a smink eltávolítása során is gondoskodni kell. A LANCÔME Creme Mousse Confort tisztító hab kifejezetten száraz és érzékeny bőrre lett kifejlesztve. Óvatosan eltávolítja a szennyeződéseket, ugyanakkor megtartja a nedvességet a bőrben. A fehér tündérrózsa, rózsa és ánizs kivonat nyugtatja és csökkenti a bőrpírt. Élvezd a tiszta bőrt feszülő érzés és hámlás nélkül a LANCÔME Creme Mousse Confortnak köszönhetően.

LANCÔME Creme Mousse Confort tisztító hab

A LANCÔME Creme Mousse Confort tisztítóhab főbb jellemzői, 125 ml

  • LANCÔME ápoló száraz és érzékeny bőrre
  • Gyengéden, de hatékonyan tisztítja a bőrt
  • Enyhíti az irritációt és a bőrpírt, gyengéden hűsítő érzést ad
  • Rózsa, ánizs és fehér tündérrózsa kivonattal
  • A Creme Mousse Confort emellett hidratál és táplál
  • Könnyű használat
  • Fehér, visszafogott megjelenésű tubusban

Aktív összetevők:
Fehér tündérrózsa, rózsa és ánizs kivonat – védő, puhító és tisztító hatás.
Csipkebogyó olaj – táplálja a száraz bőrt és puhává teszi.


Használat:
A Crème-Mousse Confort tisztítóhab eltávolít minden szennyeződést, reggel és este vigyél fel egy kis mennyiséget a tenyeredre. Hozz létre gazdag habot, és oszlasd el a benedvesített arcbőrön. Masszírozd körkörös mozdulatokkal a mélytisztítás és a mikrokeringés elősegítése érdekében. Végül öblítsd le vízzel.

Összetétel

AQUA / WATER, GLICERIN, NÁTRIUM-KOKOIL-GLICINÁT, MONTMORILLONIT, MIRISZTIXSAV, BUTYLENE GLYCOL, ARGILLA / MAGNÉZIUM-ALUMÍNIUM-SZILIKÁT, PALMITIC ACID, GLIKOL-SZTEARÁT, LAURINSAV, STEARIC ACID, KÁLIUM-HIDROXID, PARFUM / FRAGRANCE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 17200 / RED 33, CI 14700 / PIROS 4, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, KAOLIN, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, FARNESOL, ROSA CANINA GYÜMÖLCSOLAJ, ROSA GALLICA KIVONAT / ROSA GALLICA VIRÁGKIVONAT, TETRASODIUM-EDTA, HEXYL CINNAMAL.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab
Szappan típusa Folyékony

Rendeltetés

Rendeltetés Női
AQUA / WATER, GLICERIN, NÁTRIUM-KOKOIL-GLICINÁT, MONTMORILLONIT, MIRISZTIXSAV, BUTYLENE GLYCOL, ARGILLA / MAGNÉZIUM-ALUMÍNIUM-SZILIKÁT, PALMITIC ACID, GLIKOL-SZTEARÁT, LAURINSAV, STEARIC ACID, KÁLIUM-HIDROXID, PARFUM / FRAGRANCE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 17200 / RED 33, CI 14700 / PIROS 4, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, KAOLIN, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, FARNESOL, ROSA CANINA GYÜMÖLCSOLAJ, ROSA GALLICA KIVONAT / ROSA GALLICA VIRÁGKIVONAT, TETRASODIUM-EDTA, HEXYL CINNAMAL. '>
Kód:  KSPL4837
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605530744560

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20