Oldal frissítése

Lanaform Lucea

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lanaform Lucea

Szeretnél olyan tiszta arcbőrt, mintha egy szépségszalonból léptél volna ki? Mindezt otthonod kényelmében teheted meg. A Lanaform Lucea ugyanis a vibrációnak és a szilikon mikroszemcséknek köszönhetően kitisztítja az arc pórusait és felszámolja a szennyeződéseket. Használata után a bőr egészséges, ráncoktól és hibáktól mentes lesz. A készülék olyan masszázst kínál, amely visszaadja a bőr fényességét. Nem beszélve az elhalt hámsejtek eltávolításáról és a ráncok kisimításáról. Gyengéden tisztítja a szem körüli területet. Naponta mindössze egyetlen perc.

A Lanaform Lucea legfontosabb jellemzői

  • Alaposan megtisztítja a bőrt
  • Könnyen használható és kompakt méretű
  • Rezgéscsillapítás szilikon mikroszemcsékkel
  • Eltünteti a fölösleges faggyút
  • USB-kábelen keresztül tölthető
  • Hosszú, akár 2,3 órás üzemidő

A Lanaform Lucea működése egyszerű

A lenyűgöző kialakítás és a könnyű kezelhetőség mellett a készülék ráadásul hatékony is. Kompakt méretű, akár a tenyeredben is elfér. Hajtsd álomra a fejed úgy, hogy tudod, a bőröd mindig tökéletesen tiszta lesz. Sőt, a Lanaform Lucea kialakítása vízálló és hosszú üzemidővel bír.

 
Kód:  LANLU222
Termékszám:  LA13130802

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15