Oldal frissítése

Lanaform Finger Mass

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lanaform Finger Mass

Az ülőmunka és az állandó, autóban történő utazás kellemetlen hátfájást és a test más részeinek sajgó fájdalmát okozhatja. Ezeket a fájdalmakat enyhítheted a Lanaform Finger Mass készülékkel, amelyet gyakorlatilag bármely testrészen használhatsz. Az eszköz négy rezgő ujjal rendelkezik, és az általuk nyújtott masszázs jótékony hatása az izmok legmélyére hatol, valamint élénkíti a vérkeringést . Ezután manuálisan kiválaszthatod, melyik testrészedet akarod masszírozni. A rezgő ujjak utánozzák a valódi, kézzel történő masszázst, valamint a készüléket ellátták infravörös lámpával is, amely segít abban, hogy izmaid még jobban ellazuljanak.

A Lanaform Finger Mass főbb jellemzői

  • Praktikusan élvezheted a masszázst bárhol, otthon és akár a munkahelyeden is
  • Négy rezgő ujjal, a test bármely részén alkalmazható
  • A rezgőujjak utánozzák a kézzel történő masszázst
  • Mechanikusan kiválaszthatod, melyik testrészedet szeretnéd elsősorban masszírozni
  • A Lanaform Finger Mass mély, pihentető masszázst kínál
  • Az eszköz Shiatsu típusú testmasszázst biztosít

Rugalmas eszköz

Mindenki örömmel veszi, ha fájdalmas hátát és a test többi részét átmasszírozzák. A rugalmas Lanaform Finger Mass készüléknek köszönhetően mindez lehetséges. A készülék infravörös lámpával rendelkezik, amely kellemesen ellazítja a merev izomzatot, és utánozza a kézzel történő masszázst .

 
Kód:  LANFM555
Termékszám:  LA110206
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20