Oldal frissítése

LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 g

LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 g

A Lamazuna Universal borotvaszappan férfiak és nők számára egyaránt használható. A férfiak a szakállt borotválják, a nők pedig a lábak, hónalj vagy intim részek szőrszálait. A szappan habot hoz létre a bőrön, amelynek köszönhetően gyorsan és jól borotválhatóvá válik a bőr. A sheavaj-tartalomnak köszönhetően a bőr borotválkozás után tökéletesen puha lesz. A termék kellemes zöld tea és citrom illatot ad a bőrnek. A szappan két klasszikus borotvahabot vált fel, megtakarítva a természet számára a felesleges hulladékot. A Lamazuna szappan kiváló választás vegánok és mindenki számára, aki fenntarthatóbb életformát szeretne.

A LAMAZUNA Green Tea, Lemon - Normal Skin 17 grammos borotvaszappan főbb jellemzői

  • Lamazuna borotvaszappan férfiak és nők számára
  • Alkalmas szakáll és szőr borotválására a lábon, a hónaljban, vagy az intim részeken
  • Finom zöld tea és citrom illatot ad a bőrnek
  • Könnyű és gyors borotválkozást biztosít
  • Környezetbarát sheavajat tartalmaz
  • A termék hulladékmentes - egy csomag két klasszikus borotvahabot vált fel
  • Lamazuna szappanja vegánok számára is alkalmas
  • Normál bőrre tervezték

Használat:
Ezzel a szilárd borotvaszappannal nincs szükség habfelhordóra. Csak nedvesítsd meg vízzel, és oszlasd el a borotválni kívánt bőrön. A szappan finom habot hagy a bőrön, amit körkörös kézmozdulatokkal feldúsíthatunk. És máris borotválkozhatsz. Annak érdekében, hogy a szappanmaradék ne maradjon a bőrödön, mosd le vízzel a borotvált bőrt. Használat után hagyd, hogy a szappan megszáradjon.

Tárolás:
Tárolhatod vagy szállíthatod szilárd kozmetikai üvegedényben, vagy egyszerűen egy ruhába csomagolva a kozmetikai táskádban.

Összetétel:
Nátrium-cocoil-ettionát, Butyrospermum parkii (shea) vaj, sztearinsav, palmitinsav, Kaprilil / kapril-glükozid, lauril-glükozid, természetes zöld tea és citrom illat, Montmorillonit, Kaolin, Illite, tokoferol, Helianthus annuus (napraforgó) magolaj


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 17 ml

Terméktípus

Terméktípus Szappan

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL359
Termékszám:  3760201132937

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05