Oldal frissítése

Lamaze - Csörgő zoknik és karkötők

4,7 8 értékelés
7 590 Ft

Lamaze - Csörgő zoknik és karkötők

A Lamaze csörgő zoknik és karkötők babája legjobb barátai lesznek. Nemcsak puhák, melegek és könnyen a babára adhatók, de természetes mozgásra is ösztönzik a kicsit. A vidám, elütő színek megragadják a baba figyelmét, és hosszú időre lekötik őt.  Az egyik zoknin egy színes katicabogár, a másikon pedig egy pillangó van - ezek a kedves kis állatkák minden baba kedvenc játszótársai lesznek. A színes pillangónak zizegnek a szárnyai, a katicabogár pedig egy csörgőt rejt magában. A tépőzárral a baba csuklójára rögzíthető karkötőkön, valamint a zoknikon lévő vidám színes állatkák mozgatás hatására csörögnek.

A szájba is kerülő Lamaze játékok nem tartalmaznak PVC-t. A játékok – melyeket a korosztály-besorolástól függetlenül teszteknek vetnek alá – megfelelnek a legszigorúbb EN-71 és ASTM F963-96 játékbiztonsági szabványoknak.

Főbb jellemzők

  • Csörgő zoknik és karkötők a legifjabb korosztálynak
  • Puhák, melegek, könnyen a babára adhatók
  • Mozgásra ösztönzik a kicsit
  • Az élénk színek felkeltik a figyelmét
  • Elősegítik a baba mozgásfejlődését és izmainak erősítését
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött
Kód:  HRAa10527
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  796714276342
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05