Oldal frissítése

LAMAX W10.1

3,7 7 értékelés
88 390 Ft

LAMAX W10.1

LAMAX W10.1 - a legjobb kamera a kínálatban

Bármi is vagy, kalandor, Youtuber, adrenalinfüggő vagy egyszerűen csak szeretnéd megosztani a világodat másokkal, a LAMAX W10.1 itt van neked. Egy extrém kamera még extrémebb élmények vadászatához. Fegyverezd fel barátaidat valódi 4K-val 60 fps sebességgel, hihetetlen MAXsmooth 2.0 stabilizálással, és a kettős kijelzőnek köszönhetően soha ne ess ki a felvételből. Ez a LAMAX W10.1 kamera szinte minden elemet, földet, vizet vagy levegőt, együtt élvezhet.

Emeld kreativitásod a következő szintre a LAMAX W10.1 segítségével

Az alkotásod magasabb szintjét LAMAX W10.1 néven emlegetik. Alkoss jobban és többet, mint valaha, röviden: Ultra HD. A kamera belsejében a gyártó által kínált legjobb konfigurációt találod, és a valódi 4K 60 fps sebességgel a legapróbb részletekig extra éles felvételeket készít. 4K nem elég neked? Ó, nos, az interpolált 6K 30 fps-t is megmutathatod. Nyilvánvaló, hogy amikor állandóan mozgásban vagy, szükséged van egy kis segítségre a földeléssel kapcsolatban, amit a MAXsmooth 2.0 stabilizálás képes kezelni.Állvány nélkül is a lehető legsimább képet adja. Menj egy kört a lejtőn, vagy menj el egy singletrackre, majd játszd le újra és újra. 

Ne aggódj a felszerelés gondozása miatt, érezd jól magad!

A LAMAX W10.1 egyszerűen egy elem. Tok nélkül akár 12 méter mélyre is lemerülhet veled, még a hó sem jelent gondot, robusztus teste ellenáll az igazán zord körülményeknek, így teljes mértékben a fényképezésre koncentrálhatsz. A LAMAX W10.1 1,4"-es elülső kijelzője nagy kreatív szabadságot biztosít. Hogyan? Még ha a fényképezőgépet magadra is irányítod, akkor sem esel ki a képkockából, és még mindig láthatod a kompozíciót. Próbáld meg például a vlogokkal kezdeni.

LAMAX W10.1 a Te kezedhez

A 2"-os hátsó érintőképernyő nagyszerű, de a LAMAX W10.1 ugyanolyan jól vezérelhető a gombokkal is. Ne mondd, hogy nem érzed jól magad vízben vagy kesztyűben. Nincs szükség hosszú bevezetőre, a menü csehül és intuitívan érthető. A LAMAX W10.1 tartozékai abszolút luxuskivitelűek. Például a búvárkodáshoz szükséges szűrők és egy mini állvány mindig hasznosak. A LAMAX W10.1 így bármilyen terepen felállítható, és az összecsukott állvány tökéletesen illeszkedik a kezébe, hogy még stabilabb felvételeket készíthessen.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Valódi 4K 60 fps kamerák LAMAX W10.1

Ez a kamera a továbbfejlesztett chipkészletnek és érzékelőnek köszönhetően ugyanazt rögzíti, mint a sokkal drágább modellek. Hinni fogsz a saját szemednek.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Akár 8K felbontás

A 4K még mindig nem tűnik elégnek? Váltson új barátja, a LAMAX W10.1 interpolált 6K vagy 8K timelapse-ra, és menjen még tovább az alkotásban.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

MAXsmooth 2.0 stabilizálás

A remegő videók a múlté. Az EIS stabilizálás tökéletesen sima és lenyűgöző, akár 2x jobb, mint korábban.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

A LAMAX kamera reagál az érintésre és a gombokra

Az egyszerű és kényelmes érintőképernyős vezérlés mindig praktikus, de amikor a LAMAX W10.1 a tokban van, vagy a keze kesztyűben van, a gombok is hasznosak.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

LAMAX W10.1 kettős kijelzővel

Egy kijelző sosem elég, ezért a LAMAX W10.1 egy 2"-os hátsó érintőképernyővel és egy 1,4"-os előlapi kijelzővel rendelkezik a szelfi és a vlogoló módhoz. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Vízálló 40 méterig

Ha elfelejti a tokot, a LAMAX W10.1 készüléket 12 méteres távolságig használhatja. De ha egyszer beteszi a csomagban található tokba, akár 40 métert is leereszkedhet együtt.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Top tartozékok

A gyártó számos hasznos kütyüt tartalmaz, amelyek jelentősen kibővítik a LAMAX W10.1 kamera képességeit. Várd a tokot, a távirányítót és a mini állványt, amely közvetlenül a fényképezőgép testéhez csatlakoztatható. Ha extra védelmet szeretnél a lencsének, például komoly adrenalin kalandok során, használj átlátszó szűrőt. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Szűrők búvárkodáshoz

A víz alatti világ hívogat, de lélegzetelállító korallok helyett egy fekete lyukról készült fotókat kaptál? Egy új korszak van itt, és vele együtt a búvárkodás szűrői. Sekélyebb mélységekben a csomagban található rózsaszín szűrővel közvetlenül az objektívre helyezve is boldogulhat. Nagyobb mélységhez vörös szűrő beszerzése szükséges, amelyet a LAMAX W10.1 vízálló házához kell csatlakoztatni.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

LAMAX Kreatív kamera üzemmódok

Alkoss úgy, mint egy profi a LAMAX W10.1 kamerával, a lassított, gyorsított videó vagy hosszabb expozíciójú videó/fotó üzemmódokkal. Ráadásul ezek mind automatikusak, így nincs szükség videoszerkesztési tapasztalatra. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Full HD akár 120 FPS

Tapasztald meg a lassított videó varázsát. Full HD esetén akár 4x-es sebességre is lassíthatod, minőségromlás vagy képremegés nélkül. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Videó + fotó mód

A videó nagyszerű, de az expedíciókról szeretnél fényképeket, de ez késik. Nem probléma. Kapcsold a kamerát videó+fotó módba, állítsa be az intervallumot, és a LAMAX W10.1 fényképeket fog kattintani, miközben Te játszol. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

LAMAX Wi-Fi és mobilalkalmazás

Kábelek? A múlt. A beépített Wi-fi-nek köszönhetően a videók vezeték nélkül repülnek a telefonodra, és az alkalmazásban tovább varázsolhatod őket.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

A LAMAX W10.1 120 perces felvételeket tesz lehetővé

A LAMAX W10.1 akár 2 órát is képes rögzíteni 30 képkocka és Full HD felbontásban. Az akkumulátort pedig bármikor cserélheted, így semmi sem tarthat vissza.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

A kamera kiváló minőségű fényképeket készít

A legjobb pillanatokat mindenképpen meg akarod örökíteni, így biztos lehetsz benne, hogy az akár 64 megapixeles felbontással és sorozatfelvételi funkcióval az objektív nem marad le semmiről. A hosszú expozíciónak köszönhetően még az éjszakai felvételeket is remekül megvilágítja.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Kézi beállítások LAMAX W10.1

Ha inkább profi vagy, és inkább mindent magad állítasz be, állítsd a LAMAX W10.1 készüléket manuális üzemmódba. Ezután tedd be az ISO-t, az expozíciót, a fehéregyensúlyt, a szűrőket és bármi mást, amit szeretnél.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Állvány menet

A LAMAX W10.1 vázán található univerzális ¼"-os állványmenet lehetővé teszi a kamera kényelmes csatlakoztatását más tartozékokhoz. Munkád új dimenzióba kerül, ha profi állványra vagy a csomagban található hordozható állványra csatlakoztatod.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Távirányító

Dombokon vagy hullámokon lovagolsz, és valamit be kell állítanod a fényképezőgépeden? OK. A csuklós vezérlővel könnyedén megteheted.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

A LAMAX W10.1 cseh menüvel rendelkezik

Még ha nem is vagy nyelvész, a LAMAX W10.1-et akkor is fogod tudni kezelni. A menü teljesen angol nyelvű, és az utasítások is cseh nyelven vannak.

LAMAX kültéri kamera csomag tartalma

  • LAMAX W10.1 akciókamera
  • Vízálló ház - 40 méterig használható
  • Vízálló távirányító
  • Mini állvány - a még stabilabb felvételekért
  • Objektív szűrő búvárkodáshoz
  • Objektívszűrő a lencse védelmére
  • Akkumulátor
  • Öntapadós tartó 2× - sima felületekre (sisak, motorháztető) történő rögzítéshez.
  • Gyors dugaszolás - a tartóba való gyors behelyezéshez
  • J-szerelvény - a gyors bepattintás érdekében, emelkedéssel együtt
  • Rúdtartó - például a kormányra történő rögzítéshez
  • 3 tengelyes csatlakozó - bármilyen irányú felszereléshez
  • 3M matricák 2× - az öntapadós tartó újbóli rögzítéséhez
  • Állványadapter - a fényképezőgép állványhoz való csatlakoztatásához
  • Állványszűkítő - a kamera csatlakoztatásához tartozéktáska nélkül
  • Micro USB kábel - a fényképezőgép töltéséhez
  • Mikroszálas kendő - kijelzők és lencsék tisztításához
  • Utasítások és biztonsági utasítások

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi
Audio/Video Mini HDMI

Érzékelő felbontása 64 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Típus és működés

Képstabilizálás Optikai, Elektronikus
Típus Outdoor
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Állványmenet, Vízálló tok nélkül

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 6K
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok H.264, MP4
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video micro HDMI
Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Akkumulátor üzemideje 2 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 0,13 kg
Szélesség 6,4 cm
Magasság 4,2 cm
Mélység 3,2 cm

Szín

Szín Fekete

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása 6K (5760×3240)

Típus és funkció

Típus Outdoor
Jellemzők Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Állványmenet, Vízálló tok nélkül
Kód:  LMAW10a1
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  LMXW101

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15