Oldal frissítése

Lamax eJumper DB50 Orange

5 1 értékelés
246 690 Ft

Lamax eJumper DB50 Orange

LAMAX eJumper DB50 - Az első motorkerékpár a kis motorosok számára

Ne tévesszen meg az elektromos gyerek motorkerékpár kifejezés, mert bár a LAMAX eJumper DB50 Orange valójában az 5 éves és annál idősebb fiatal motorosoknak ideális, nagy teljesítményű, 800 W-os elektromos motorral lett ellátva. A motort akár 30 km/h sebességgel is képes meghajtani, és nagy kapacitású akkumulátorának köszönhetően akár 20 km-es hatótávolsággal rendelkezik. A kényelmes vezetést 10 colos, megerősített gumiabroncsok biztosítják, elöl és hátul lengéscsillapítókkal, bármilyen terepen. Az elektromos gyerek motorkerékpár sebessége 6 vagy 15 km/h-ra korlátozható, így nem kell aggódnod amiatt, hogy gyermeked már az elején túl gyorsan menne.




Az elektromos motorkerékpár elég erővel büszkélkedik

A LAMAX eJumper DB50 Orange nagy teljesítményű 800W-os elektromos motorral van felszerelve, amely 30 km/h sebességet képes nyújtani. Még a hegyen történő használat sem jelent problémát a motor számára. A beépített 12 000 mAh-s akkumulátor teljes terhelés mellett akár másfél órát is kibír. Az aktuális kapacitás adatokat a kis motor egy könnyen leolvasható LCD kijelzőn jeleníti meg.



A LAMAX eJumper DB50 megerősített gumiabroncsokkal és állítható sebességkorlátozóval rendelkezik

Az extra defektbiztosítással ellátott 10 hüvelykes felfújható gumiabroncsoknak köszönhetően a kis motorosok megkapják a szükséges magabiztosságot és stabilitást. Az első és a hátsó kerekek lengéscsillapítókkal vannak felszerelve a kényelem érdekében, még terepen is. A LAMAX eJumper DB50 Orange elektromos motorkerékpárt időben megállítja az elülső és hátsó tárcsafék,amelyben megbízhatsz. A tapasztalatlan motorosoknak óvatosabbnak kell lenniük, de hidd el, csak egy rövid idő kell hozzá, és hamarosan a lehető legjobban fogják vezetni motorjukat. Ha szeretnéd, a LAMAX eJumper DB50 Orange motor maximális sebességét 6 vagy 15 km/h-ra korlátozhatod.




A motorkerékpár nagyszerű szórakozást biztosít bármilyen terepen

A LAMAX eJumper DB50 Orange elektromos motorkerékpár a kis motorosok számára igazi belépő a motorsport világába. A motorkerékpár mindenkit lenyűgöz időtlen megjelenésével, ugyanakkor értékelni fogod, hogy erős, csendes, környezetbarát, és a gyerekeknek kiváló szórakozásban lesz részük. A LAMAX eJumper DB50 Orange minden tereptípussal megbirkózik.



A LAMAX eJumper DB50 Orange elektromos gyerek motorkerékpár főbb jellemzői

  • A motorkerékpár nagy teljesítményű, 800 W-os elektromos motorral rendelkezik
  • 3 sebesség üzemmód (6, 15 és 30 km/h)
  • Állítható sebességkorlátozó 6 és 15 km/h sebességnél
  • A nagy kapacitású akkumulátor akár 20 km* hatótávolságot biztosít
  • Az elektromos motor két 10 hüvelykes gumiabronccsal rendelkezik
  • Töltési állapotjelző az LCD kijelzőn
  • Rövidzárlat biztosíték
  • Felfüggesztett első és hátsó kerék
  • Tárcsafékek
  • 5-10 éves korú gyermekek számára készült
  • Az ajánlott maximális testsúly kevesebb, mint 65 kg
  • Tartós fém váz
  • Motorkerékpár parkoló állvány
  • Narancssárga színben

Csomag tartalma:Motorkerékpár karosszéria, Kormány, Első műanyag sárvédő, Első kerék, Töltő, 2 biztosíték, Használati utasítás, Szerelő eszközök

* A maximális hatótávolság a hozzávetőleges hatótávolságot jelzi, amely teljesen ideális körülmények között érhető el ( sík terepen, állandó sebességgel, szél nélkül, megfelelő abroncsnyomás mellett, hasznos teher nélkül, miközben a környezeti hőmérséklet 20 °C). A gyakorlatban a hatótávolságot nagyban befolyásolja a vezető és az egyéb rakomány tömege, az út során leküzdött emelkedő mértéke, az időjárási körülmények, az út állapota, a vezetés módja, az indítások gyakorisága, a gumiabroncsok állapota (különösen a gumiabroncsok töltöttsége), az akkumulátorok kopási állapota és sok más tényező. Szélsőséges körülmények között a tartomány a megadott érték kevesebb, mint 50%-ára csökkenhet.


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 5 éves kortól

Elektromos járművek

Típus Motorbicikli
Motor összteljesítménye 800 W
Maximum sebesség 30 km/h
Tömeg 38 kg
Terhelhetőség 65 kg

Méretek

Hosszúság/mélység 124 cm
Szélesség 63 cm
Magasság 55 cm

Tulajdonságok

Keréktípus Gumi
Ülőhelyek száma 1
Felszerelés Akkumulátor kijelző

Szín

Szín Narancssárga

Távirányító

Vezérlő tápegységének típusa Akkumulátor

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő adapter, Szerszámkészlet
Kód:  HRAls2200
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594175359893

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10