Oldal frissítése

LAMAX C3

3,9 75 értékelés
14 990 Ft

LAMAX C3

Okos segítőtárs az úton, jó áron - ez a Lamax Drive C3

Bár az autók egyre "intelligensebbekké” és biztonságosabbakká válnak, a bűncselekmények és a rendőrök száma folyamatosan növekszik az utakon, és a balesetek száma sem csökken. Valójában épp ellenkezőleg. A teljes kár évente több tíz milliárd forintra tehető. Hasonlóképpen növekszik azoknak a baleseteknek a száma, amelyekben a tettes ismeretlen, vagy a helyzetet vitatják. A LAMAX DRIVE C3 segít neked megoldani az ilyen helyzeteket. Nagyfelbontású felvételeket készít, természetesen G-szenzorral, parkoló móddal és mozgásérzékeléssel is rendelkezik. A lencse jó fényereje, és a LED-es megvilágítás lehetővé teszi a kiváló minőségű éjszakai felvételek készítését. És a legjobbat a végére hagytuk: a LAMAX DRIVE C3 nagyszerű áron kapható.

Lamax Drive C3


Felvételek nagy teljes HD felbontásban

Felvételek kiváló, Full HD felbontásban

A LAMAX DRIVE C3 a felvételeket interpolált Full HD-ban rögzíti és tárolja. Ez nem hagy elveszni egyetlen részletet sem, és baleset esetén elegendő bizonyítékod lesz a rendőrség és a biztosítók számára.


Parkolási mód, egész nap töltés nélkül

Többé nem kell aggódnod akkor sem, ha a gépkocsidat kint parkoltad le. A parkoló mód helyetted is vigyáz az autóra. A G-szenzorral összekapcsolva képes bármilyen ütődést észlelni, és azonnal elkezdeni a felvételt. Az energiatakarékos módnak köszönhetően a LAMAX DRIVE C3 egy feltöltéssel akár 24 órát is kibír parkoló üzemmódban. A legtöbb kamerát állandóan az energiaforráshoz kell csatlakoztatni. Mivel a felvétel közben a képernyő nem kapcsol be, az elkövetőt ez nem figyelmezteti, így csökkenti a lopás kockázatát.

Parkolási mód a napig töltés nélkül

Egyszerű telepítés és működtetés

Egyszerű felszerelés és működtetés

Te is ismered ezt a helyzetet. Hasznos eszközt vásároltál, de a mindennapos felszerelése vagy beállítása nehézkes és kényelmetlen. Néhány napos használat után a fiókodban tárolod, és soha többé nem veszed elő. A DRIVE C3 azonban két praktikus tartóval is rendelkezik. Egy klasszikus, tapadókorongossal, és ragasztóssal, 3M ragasztócsíkkal. Csak pattintsd a helyére a kamerát két ujjal. A vezérlése is nagyon egyszerű és intuitív.


Mozgásérzékelés

A kamera egy 2,4 hüvelykes, nagy felbontású kijelzővel is rendelkezik. A kijelző kikapcsolható egyetlen gomb megnyomásával, így a vezetés közben sem zavarhat.

Mozgásérzékelés

LED lámpa

LED lámpa

A csökkent látási viszonyok között történő felvételt egy LED-fény teszi lehetővé. Ennek eredményeként a felvételkészítést még a sötétség sem akadályozhatja meg.


G-szenzor

A G-szenzor immár szerves része az autós kameráknak. Feljegyzi a haladás irányát, és ütközés esetén azonnal lezárja a felvételt. Ennek eredményeként olyan bizonyítékokkal rendelkezel, amelyek védve vannak a felülírás vagy törlés ellen. Ugyanakkor, meglesz a baleset bekövetkezésének pontos időpontja is.

G-szenzor

Egygombos vezérlés

Egygombos vezérlés

A legfontosabb funkciók egyetlen gomb megnyomásával vezérelhetőek. Be kell kapcsolnod a LED-et, be, vagy ki kell kapcsolnod a hangot, esetleg zárolnod kell a fájlt felvétel közben? Bosszantó menüböngészés nélkül, egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod a kívánt funkciót, anélkül, hogy ez a vezetéstől elvonná a figyelmedet.


Ciklikus felvételkészítés

Az időhuroknak köszönhetően a felvétel nem áll le. A legrégebbi felvételek automatikusan felülírásra kerülnek, és az újak lecserélik őket. Meg tudsz tartani néhány felvételt, csak le kell zárolnod őket,  így védettek lesznek a törlés ellen.

Ciklikus lövés


Kiváló minőségű éjszakai üzemmód

Kiváló minőségű éjszakai üzemmód

A jó fényerejű optikának köszönhetően rossz fényviszonyok között is a videó minőségének leromlása nélkül rögzíthetsz.


Egyéb hasznos funkciók

A LAMAX DRIVE C3 meg fog téged lepni azokkal a hasznos funkciókkal, amelyek ritkák az autós videokamerákban. A sorozat-felvétel funkció segítségével egyszerre 5 képet készíthetsz. Például vonzó képeket csinálhatsz mondjuk egy mozgó tárgyról, vagy kiválaszthatod a legjobban sikerültet. Felvétel közben kikapcsolhatod a kijelzőt, hogy energiát takaríts meg. Az automatikus kikapcsoló rendszer biztosítja, hogy a kamera hosszú ideig tartó inaktivitás után kikapcsoljon.

Egyéb hasznos funkciók

A csomag tartalma:

  • LAMAX DRIVE C3
  • Tápkábel
  • USB kábel
  • Kameratartó tapadókoronggal és ragasztóval
  • Kézikönyv

További információk

  • Képfelbontás: max. 12 Mpx
  • Fényképformátum: JPG
  • Memóriatípus: Micro SDHC, max. 32 GB
  • Működési hőmérséklet: -10 °C és 50 °C között
  • Feszültség: 5.5 V, 1 A

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0

Csomag tartalma

Csomag tartalma USB kábel, Használati útmutató, Autós töltő, Tartó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok AVI
Felvétel maximális hossza 10 perc
SD kártya max. méret 32 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 57 g
Szélesség 7,2 cm
Magasság 7,2 cm
Mélység 3,3 cm

Látószög 140 °
Kijelző mérete 2,4 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők Hurok felvétel

Elemek

Tápellátás típusa Szivargyújtó
Kód:  LMA001c81
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LMXC38

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20