Oldal frissítése

LAMART Snack Fille LT8016 Szett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART Snack Fille LT8016 Szett

Ezt a szettet a gyerekekkel örömmel viszik magukkal iskolába, óvodába, kirándulásokra vagy nyári táborokba. A LAMART uzsonna szettjével a gyerekeknek szánt étel és ital egy helyen tárolható. A táska kompakt méretének (24x25x11 cm) és a vidám állatkertes desing-nak köszönhetően könnyen és stílusosan viselhető kézben vagy vállon.

Használja a műanyag dobozt az uzsonna tárolására. A méretei 15x4x10,5 cm, így még egy nagyevő kisgyerek elemózsiája is elfér benne. A 400 ml-es sport palackba tölthet finom gyümölcslevet, üdítő ásványvízet vagy hideg teát is. Így a gyerekei mindig elég folyadékhoz és energiához jutnak az egész napon át tartó játékhoz. A műanyag evőeszköz, amelynek egyik vége kanál a másik pedig villa, hasznos lehet a kényelmes étkezéshez. A teljes készletet tisztán tarthatja, könnyen elmosható folyóvíz alatt.

Ajánlott kor:
Hat hónapos kortól

Legfontosabb jellemzői

  • Gyermekek uzsonna szett
  • Ideális 6 hónapos kortól
  • Mindent tartozék könnyen beilleszthető a táskába
  • Doboz az uzsonnának
  • 400 ml-es sport palack
  • Műnyag kanál és villa egyben
 

Paraméterek

Főzőlap méretei

Magasság 15 cm
Szélesség 10,5 cm
Mélység 4 cm
Kód:  LAMNSS03
Termékszám:  LT8016
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15