Oldal frissítése

LAMART Stripe LT0012 konyhai kötény

4,7 18 értékelés
2 490 Ft

LAMART Stripe LT0012 konyhai kötény

A stílusos LAMART konyhai kötény elkápráztatja a főzés szerelmeseit. A köténynek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a különféle ételek készítése során a kedvenc ruhád esetleg ételfoltos lesz.

A kötény 100%-ban pamutból készült, így nagyon kényelmes viseletet biztosít. Piszkolódás esetén 40 ° C-on ajánlott kimosni. 60 × 80 cm-es méreteinek köszönhetően a kötény a lelkes gyakorlóknak és a tapasztalt séfeknek egyaránt alkalmas.

A kötény biztosan levesz a lábadról rendkívüli funkcionalitásával, amely lehetővé teszi, hogy elfeledkezz a kedvenc ruháidat érő esetleges koszolódásról, emellett eredeti stílusával minden konyha tökéletes kiegészítőjévé válhat.

Paraméterek

Típus

Kötény típusa Nyak körül
Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmas Főzés

Méretek

Magasság 80 cm
Szélesség 60 cm

Megjelenés

Motívum Motívum nélkül
Szín Többszínű

Tulajdonságok

Anyag Pamut
Rögzítés módja Megkötős
Kód:  LAMACC04
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  42001270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20