Oldal frissítése

LAMART Sport Bottle 0,5 l Corn LT4018

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART Sport Bottle 0,5 l Corn LT4018

A LAMART sport palack alkalmas minden sportoló számára. Pompás dizájnjával és funkcionalitásával magával ragadja nem csak Önt, hanem környezetét is. Biotermék, amely kukoricából készült.

Legfontosabb jellemzői

  • Gombos / csavaros szerkezete a palack felbontására kiváló minőségű műanyagból készült, ezért nem kell aggódnia, hogy összetörik 
  • Praktikus zár segít megelőzni a váratlan ital kiömlést
  • Köszönhetően térfogatának mindig elegendő mennyiségű folyadéka lesz
  • A termék viseli az  ökológiai termék címkét kukoricából készülve
  • Másik remek tulajdonsága, hogy könnyen karbantartható és tisztítható
  • Méretek: 19,8 x 7 cm

Ez a tökéletes sport palack lenyűgöz már csak mechanizmusával a palack felnyitására, amely kitűnő minőségű műanyagból készült,  így nem használódik el és törik össze olyan gyorsan. Tartalmaz továbbá egy zárat, amely megakadályozza a véletlen ital kiömlést. 

Térfogatával biztosítja, hogy mindig elegendő folyadéka lesz a lehető legkülönbözőbb sport aktivitásoknál. Köszönhetően praktikus méretének könnyen elfér bármilyen hátizsákba vagy táskába. Végül, de nem utolsó sorban nagyon könnyen karbantartható és tisztítható.

A palack tökéletes partner minden helyzetben és mindig elegendő mennyiségű italt nyújt. Gyorsan megszereti, és szinte bárhová elkíséri.

 
Kód:  LAMSL002
Termékszám:  42001232
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20