Oldal frissítése

LAMART LT1053 20cm Fényes

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART LT1053 20cm Fényes

A Lamart ezüstszürke serpenyő, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek. Minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós változatot is. Nyugodtan beteheted a sütőbe is, hiszen a rozsdamentes acél fogantyúnak köszönhetően ellenáll a magas hőmérsékletnek 220°C-ig, továbbá főzésre is alkalmas. A tapadásmentes belső kerámia felület lehetővé teszi, hogy a főzést zsír nélkül vidd végbe. Az alumínium test megkönnyíti a hatékony hőelvezetést. 

Legfontosabb jellemzői

  • Tapadásmentes kerámia bevonat
  • Ellenáll a magas hőmérsékletnek
  • Alkalmas minden típusú tűzhelyhez
  • Átmérője 20 cm, magassága 4 cm
  • Eredeti Lamart desing 

Pier Lamart

A Lamart márka, melynek megalkotója Lies Lamart számos modern és megfizethető konyhai eszközt és edényt juttat a konyhákba a játékos főzés érdekében. A Lamart egyet jelent a könnyedséggel, minőséggel és a kifinomult stílussal. A teljes kollekciót a játékos főzés filozófiája ihlette, melynek megalkotója Pier Lamart francia séf. Ez a tökéletes kombinációja a minőségi kivitelezésnek és a modern design-nak. 

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  LAMNP048
Termékszám:  42001791
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10