Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LAMART LT7008 11 részes Fondue készlet

4,5 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMART LT7008 11 részes Fondue készlet

Készítsen ínycsiklandó hús fonduet szószokkal és mártogatósokkal, saját otthonában, ízlése szerint. Próbálja ki egy különleges desszertet kedvenc csokoládéjából, vagy élvezzen egy tál csodálatos krémsajtot ropogós kenyérrel. Ezzel a divatos LAMART LT7008 fondue készlettel gyorsan és egyszerűen készíthet fantasztikus ínyenc fogásokat.
A prémium minőségű fondue készlet számos elegáns és hasznos kiegészítővel érkezik. A csomag 6 színes villát, egy állványt, egy főzőlapot és egy fedőt tartalmaz. A rozsdamentes acél tartály könnyen tisztítható és karbantartható. Készítsen királyi lakomát egész családjának, vagy lepje meg vendégeit egy új és különleges fogással!
Részletes leírás:
A készlet tartalma:
Nemesacél főzőedény
6 színes villa
Fedél és villatartó
Állvány és főzőlap
Tartály átmérője:
20 cm
Jellemzők:
Elsőosztályú acélból készült
Könnyű tisztítás és karbantartás
méretek:
21 x 21 x 20 cm
Szín:
Rozsdamentes acél

Paraméterek

Típus

Személyek száma 6
Melegítés típusa Éghető gél
Anyag Rozsdamentes acél
A fondü típusa szerint Sós
Kód:  LAM0013b
Termékszám:  41001998
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05