Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LAMART LT7007 fondue készlet 23 db

4,6 12 értékelés
22 990 Ft

LAMART LT7007 fondue készlet 23 db

Készíts finom hús fondüt otthon, szószokkal és mártásokkal az ízlésed szerint. Próbáld ki a különleges desszertet kedvenc csokoládédból, vagy élvezd a krémsajtot ropogós kenyéren. A jó minőségű és tetszetős LAMART LT7007 fondue készlettel könnyen és egyszerűen tálalod az étkeket, amiket biztos élvezni fogtok.
Az első osztályú fondü készlet elegáns és praktikus felszerelés. Használhatsz akár 6 kerámia tálat, 6 villát és kanalat színes kialakításban. A forgó állvány, a mécses, a fedő és a villatartó természetes. A nagy főzőtartály könnyen tisztítható és karbantartható. Készíts királyi lakomát az egész családnak vagy szerezz örömet a látogatóknak a rendhagyó étellel!
Műszaki adatok:
A készlet tartalma:
Rozsdamentes acél / zománcozott edény
6 kerámia tál
6 kanál és villa színes kialakításban
Fedél és villatartó
Forgó állvány és mécses
Edény átmérője:
14 cm
Jellemzők:
Kiváló minőségű acélból
Egyszerű karbantartás és tisztítás
anyaga:
Rozsdamentes acél / zománc / műanyag
méretek:
35,2 x 35,2 x 21 cm
Szín:
Fehér

Paraméterek

Típus

Személyek száma 6
Melegítés típusa Éghető gél
Anyag Rozsdamentes acél
A fondü típusa szerint Sós
Kód:  LAM0013a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  LT7007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05